kexlekar och poolpartyn

2008-05-31 | 19:01:44

Kvällen igàr var trevlig, vi var sju killar och tre tjejer (nu ska vi se om jag kommer ihàg alla namnen; jag, Aili, vet inte, Joris, Adrien, Robinet, Robert, vet inte, vet inte och Lucas). Bland annat körde vi deras konstiga lek där man skulle stoppa munnen full med antingen marshmallows, kex eller smà godisar och sedan skulle man säga ett ord (pà franska) och alla andra skulle gissa vilket ord det var. Knäppt, men kul!

Idag har vi varit pà marknad i Hyères gamla stad, enda stället där man kan hitta billiga kläder. I affärerna kostar kläderna hur mycket som helst. Vädret har inte varit sà bra, mest molnigt, men det har ändà varit varmt. Ikväll ska vi pà poolparty hos Chris, som vi ocksà har varit hos hela eftermiddagen. Hoppas alla har det bra hemma i soliga Sverige, om det är nàgot jag inte trodde att jag skulle sakna sà är det det fina vädret.

Jag har insett att min lilla franska kompis har jävligt bra musiksmak, bredvid mig ligger Linkin Park's Minutes to Midnight och suktar.

Jag överlevde

2008-05-30 | 17:26:00

Nu sitter jag hemma i Joris rum. Och jag lever fortfarande! Tangenterna sitter pà fel plats och jag kan inte göra ett normalt à. Annars är allt bra! Solen lyser trots alla prognoser om moln och regn, och det är det som är det bästa. Flygresan gick bra, likasà busstrippen till Hyères. När vi kom hem till Joris kvarter tog vi en promenad längs vattnet, det är sà sjuukt nära.

Joris katt bestämde sig för att sätta sig precis mellan mig och tangentbordet, och sen lade han sig i mitt knä. Han, eller det kanske är en hon, är sà himla söt!

FRANKRIKE

2008-05-29 | 22:34:25

Nu kommer det inte bli så mycket bloggandes ett tag framöver. Idag har jag varit i vällingby och köpt massa stuffs som jag skulle ha med mig och sedan har jag packat hela kvällen (förutom paus för prommis med sys). Nu är jag nästan klar! Imorgon gäller det. Och shit vad jag är nervös. Ni får ha en supervecka allihopa! Om jag får tillgång till en dator skriver.

PUSS

Stackarn

2008-05-28 | 23:42:28

Det finns så många söta gubbar i världen som det är synd om. Tyvärr. Idag när jag skulle ta bussen till Malin står en gubbe 65+ längst fram i kön för dem som ska på bussen. Först hör jag inte vad han och busschauffören pratar om men sen förstår jag att han inte vill släppa förbi gubben. Chauffören tvingar honom att låta alla andra gå på före och jag tänker liksom att de ska prata om vad det nu var som var problemet och sedan skulle gubben få åka med ändå, men sen när bussen kör ser jag gubben, ensam, lämnad i den stora världen och han får GÅ istället. Hata busschauffören!


Härlig onsdag

2008-05-28 | 23:36:22

Det har tagit mig en halvtimme nu att kolla allt på bilddagboken och bloggkoll, för att datorn är så seg, och äntligen kan jag börja skriva detta så jag kan sova någon gång. Idag har jag farit lite hit och lite dit. Bland annat har jag skrivit packlista,  spelat gitarr och sjungit inför publik, planerat ett läger och frågat killarna i klassen om vad som helst. Det var nog det roligaste på hela dagen. Killarna undrade om vi blev kåta av vibrationer av tunnelbanan. Man kan verkligen undra hur man ens kommer på en sån fråga i första taget.

Dessutom, är det som att grundskolan är över för mig nu. Wiho! Har inga mer läxor, prov eller redovisningar och efter imorgon kommer jag inte tillbaka till skolan förrän två dagar innan skolavslutning. Helt underbart! Och bara för att allt är så underbart ska jag bjuda på en bild på min underbart bra vän.Tisdag kväll

2008-05-27 | 23:02:39

Av mina punkter för dagen hann jag med tre och en halv ungefär. Fast snart blir det en till eftersom jag tänkte joina min säng. Nu är det bara tre dagar kvar till Frankrike! Fasen vad skönt det ska bli att bara slippa allt i en och en halv vecka. Men jag kommer sakna vissa väldigt mycket, ni vet vilka ni är!
Godnatt människor

God morgon!

2008-05-27 | 08:16:34

Idag har jag sovmorgon till nio eftersom jag inte behöver gå på matten. Skönt!

Ska försöka hinna med detta idag:
- Träffa Jasmina
- Tvätta kläder
- Planera hur jag ska packa
- Träna till redovisningen
- Träffa konfirmanderna
- Börja packa lite smått
- Turbostäda mitt rum
- Sova

Aaaaaaj!

2008-05-26 | 19:08:21

Jag har fastnat med tungan på en hulkenglass! Fy fan vad ont det gör! Pappa fick hälla vatten på så min tunga lossnade.
Och glassen är skitäcklig, smakar typ viol
Is there anybody out there?

2008-05-26 | 18:34:00

Jag ska skriva om kärlek. Kärlek. Kärlek. Vad är kärlek? Hur förklarar man kärlek? Suget i magen, fjärilarna. Hur man bara kan blunda och känna kärleken rusa runt i hela kroppen. Enligt Svenska Akademin är kärlek "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet." Säger mig ingenting. Gaaaah. Finns det någon som vet vad kärlek är?

Bilder

2008-05-26 | 00:13:03

Orkar inte ladda upp samma bilder två gånger, så kolla på bilder från min och systers promenad igår genom att klicka någonstans på texten istället. Nu ska jag sova. Det borde ni som fortfarande är vakna också göra!

Girig?

2008-05-25 | 20:54:40

Jag vill ha någon som tittar mig djupt i ögonen. Någon som visar att av en miljon människor är det min blick han vill möta. Jag vill ha någon som inte bara frågar hur jag mår, utan som verkligen bryr sig om hur det är med mig och är intresserad av vad som händer i mitt liv. Jag vill ha någon som skickar söta sms utan anledning. Någon som lämnar små lappar med komplimanger som jag inte hittar förrän långt efter de är skrivna. Jag vill ha någon som gör uppoffringar för min skull. Inte någon som går emot sin egen vilja men som ändå visar att jag betyder så pass mycket att det är värt det. Jag vill ha någon som längtar efter att berätta saker för mig. Som säger vad han tänker på och undrar om jag tänker likadant. Jag vill ha någon som tar min hand när alla ser. Som pussar mig på pannan och säger att allt kommer bra. Någon som håller om mig och skyddar mig från allt ont i världen. Jag vill ha någon som tröstar mig när jag är ledsen, och som värmer mig när jag fryser. Jag vill ha någon som saknar mig när jag är borta. Någon som längtar efter att få träffa mig. Jag vill ha någon vars hjärta dunkar hårt, och någon som berättar att det dunkar för mig.

Plugg och fotboll

2008-05-25 | 16:13:30

Nu är det bara plugg som ligger framför mig. Och det blev inte lättare av att jag glömde min svenskabok hos Malin. Hur som helst, idag har vi varit och kollat på Davids match mot Spånga. Det kändes jättekonstigt att inte heja på Spånga, jag till och med skrek "neej!" när de missade målet. Fast det var egentligen bra att de gjorde det. Spånga vann, men Bromma kommer igen! Jag känner det på mig. Och jag saknar fotbollen..

Lördag kväll

2008-05-24 | 23:48:38

Är hos Malin med bland andra Malin, Nicole, Frida, David och August. Vi har kollat/kollar på melodifestivalen och har det allmänt trevligt. Hoppas ni har en bra lördagskväll allihopa! Puss puss puss


Update

2008-05-24 | 18:08:26

Nu ska jag till Bitten för att spendera resten av kvällen och natten där. Har träffat mina nya konfirmaner idag också, som var en skara riktigt trevliga människor. Fast de är många! Hinner inte skriva så mycket nu, men jag skriver nog mer hos Malin.

Dessutom vill jag gratta Jocke som, om jag inte är helt ute och cyklar, fyller år idag. Grattis!image57

Kvällspromenad

2008-05-23 | 15:22:58

Min och lillasysters prommis igår kväll var väldigt intressant må jag säga! Äventyret började med att vi gick över två trottoarkantstenar (kan man säga så?) som inte var nergrävda och de vinglade väldigt mycket. Men vi klarade oss. Och sen märkte vi att det var massa luftballonger som var ute och flög, och de var alla jättenära marken. Så vi jagade först en NOKIAballong, men vi hann inte ifatt den. Direkt efter såg vi en ballong som gjorde reklam för margarin, och den gick ner för landning vid starboparken. Så vi sprang efter den och där fick vi se en livs levande luftballong på riktigt nära håll. Det var spännande!

Vid ett dagis hittade vi kissbollen
, som var en gigantisk basketboll. Och anna höll i den! Fett äckligt liksom. Och sen nuddade hon sin kamera och sina nycklar och jag fick ta upp hennes mobil så att den inte skulle bli smittad. Hon petade till och med på mig!

Lägger in bilder från promenaden sen, för just nu sitter jag hemma hos Bitten och väntar på att hon ska bli färdigduschad. Puss människor!


Söt gubbe

2008-05-22 | 20:34:45

Nu ska jag berätta om en historia som helt seriöst nästan fick min lillasyster att gråta.

Jag gick hem från vällingby och vid västergöksvägens busshållsplats, på den sidan där bussen går mot vällingby, står en gubbe som är 60+någonting. På andra sidan gatan finns en postlåda och postbilen kommer precis dit för att tömma lådan. Framför postbilen stannar en bil och en kvinna springer ut med ett brev i handen som hon lägger i postmannens säck. När kvinnan är på väg tillbaka till sin bil ropar gubben över gatan:

- Sista minuten eller?

Och han är verkligen jätteglad på rösten, ler stort och väntar på svar. Men så hör inte kvinnan och sätter sig bara i bilen och åker iväg. Och kvar står gubben, dissad, lämnad ensam, samtidigt som han låtsas vara glad. Buhuhu, det finns inget mer förkrossande än söta gubbar som ingen bryr sig om.


image56


Ps. FILMTIPS: Darling (en av huvudpersonerna är en söt gubbe som ALLT går fel för. Jag grät för det var så synd om honom)

Svenskalektion

2008-05-22 | 14:50:10

Nu har vi svenskalektion och jag ska skriva en text om kärlek. Det står helt still. Jag vill kunna skriva alla känslor med ord men det är så svårt att få ner det på papper. Blääää. Hur som helst, idag har jag inte så mycket planerat. Ska upp till vällingby efter skolan och fika med ett gäng. Det blir tevligt. Dessutom sitter Maria och Bitten bredvid mig, vilket är hur mysigt som helst.

Tänkte passa på att berätta om mina närmsta veckor. Jag kommer typ vara hemma max två dagar i sträck och sen måste jag iväg igen.

30 maj - 6 juni FRANKRIKE
7 juni - 10 juni TURKIET
13 juni - 27 juni DANIELSGÅRDEN
30 juni - 27 juli HASSLÖ

sen är det liksom augusti?! Tiden bara rinner iväg

Välkomna hem

2008-05-21 | 23:55:00

Jag har fått tillbaka min mobil som varit på lagning och ett nytt busskort eftersom det som jag hade försvann. Så, materialist som jag kanske kan vara ibland, är jag mycket gladare än vad jag var innan. Orkar inte skriva så mycket nu eftersom klockan är tio i tolv och jag måste sova, men kvällen har varit bra. Vi har grillat och det är ju bara så sjukt gott. Dessutom är det nu bestämt att jag och min älskade Malin ska åka med som ledare på Danielsgården i sommar. Vi missar visserligen skolavslutningen, men hur speciell kommer den bli? Sista året i vinstagård, ja, men hejdå till niorna kan vi ju säga dagen innan.


Godnatt och kram på alla!


Saknad gånger tusen

2008-05-21 | 18:16:54

Idag när jag och Danne var på väg till vällingby efter skolan började vi prata om Kil, och det blev så himla vemodigt alltihopa. Saknaden blir bara större och större ju närmare sommaren kommer. Sommaren 2007 var liksom Kilsbergsgården och vi som var där(s) sommar. Och nu kommer allt tillbaka. Nu ska jag iväg till sista ungdomskvällen innan sommarlovet (om man inte räknar öppna fredagen nu på fredag), och även det känns lite vemodigt.

 


Snabbis

2008-05-20 | 23:13:03

Idag har jag spenderat mestadels av dagen till att fixa med min, Davids och Cornelias "Gissa-hur-många-makaroner"-tävling! Den är helt fantastisk ska jag säga er. Vi har köpt ett pris till vinnaren också. Sedan har vi haft styrelseavslutning vilket var jättemysigt. Vi är världens bästa styrelse, hihi. Dessutom får vi inte glömma att vår vän Thomas fyller 16 idag. Grattis!

Nothing can take you away from me

2008-05-20 | 07:08:44


Nu är du verkligen borta..
Men jag kommer aldrig glömma dig

 

Take me away

2008-05-19 | 21:43:04

Det enda om hörs är musiken. Dunkar i takt till pulsen. Ljudet tar bort andetagen och stegen i gruset. Den tar nästan bort tankarna, men bara nästan. För några minuter kan man nästan glömma bort allt annat förutom skogen och musiken. Den enda smärtan är fysisk, den enda tröttheten är fysisk. Det är inte jobbigt att träna, det är att fly från allt det jobbiga.


You're just like heaven

2008-05-19 | 19:58:45

Fastnade i telefonen med någon som ville ställa masssssssa frågor om "vällingby city" och k:fem och andra köpcentrum, och jag kunde som vanligt inte säga nej. Så jag satt fast i minst tio minuter med den där tjejen och hennes ointressanta frågor. Hur som helst, jag tänkte sticka och springa nu. Och jag har haft en trevlig dag, hjälpe David med att köpa present till hans lillasyster som fyller år idag. Malin har kommit hem också. Superkul!

Was happiness a fad?

2008-05-18 | 22:32:52

Tänkte först ta en promenad när klockan blev tio men jag bestämde mig för ansiktsmask och sängen istället. Så nu sitter jag här med massa kladd i ansiktet och musiken i hörlurarna på högsta volym. Hittade min gamla mp3 igår så jag har massa musik som jag lyssnade på för något/några år sedan, lite nostalgiskt så där.


Dagens bästa: Träffade Ninni <3 Det var länge sen, men hur trevlgt som helst.
Dagens sämsta: Ingen One Tree Hill. Känns inte som en riktig söndag utan det.


Skum dröm

2008-05-18 | 12:46:44

Jag hade en riktigt konstig dröm inatt. Det började med att jag gick hem från skolan, och utanför vinstaskolan visste jag att det alltid stod ett stort svart tåg. Men så hade de grävt upp själva loket för att de skulle reparera något som var sönder. Och jag ramlade nästan ner i hålet som blivit efter loket (jag fattar egentligen inte varför det blev ett hål eftersom loket stod ovanför marken..).

När jag kom in på min gata hade några av mina grannar satt upp stora målningar på deras mur. De föreställde de själva (en mamma, en pappa och en bebis) men var målade som läskiga saker. Mamman var t.ex. grön i ansiktet och bebisen var så ful att jag blev rädd för den. Längst bort hade de satt upp en ännu större målning. Och gissa vem som var motivet? Clownen Pennywise i Det. Jag blev så jävla rädd!

Och min syster prenumererade på något som gjorde att vi fick morötter i brevlådan. Helskumt var alltihop, det är i såna här tillfällen som man verkligen kan tvivla på att drömmar betyder något..?

image51

Helkväll med bästa

2008-05-18 | 01:48:03

Jag och Jasmina tog en tur till kista för att slippa undan det förjävliga svenska vädret. Jag har äntligen skaffat en ny bikini till sommaren. Vi käkade middag där också, och jag var så himla bra! Lyckades äta upp en hel pizza, det är inte varje dag liksom. Fast det kostade 96 spänn för en pizza och ett litet glas dricka. Ska man verkligen behöva betala så mycket för lite mat?


Hade egentligen varit skönt att bara vara hemma och chilla men istället var jag hos David och nördade lite med mina nördkompisar. Spelade bland annat supermario :D

image49 image50

Turken är hemma

2008-05-17 | 14:07:59

Mamma försöker lära sig turkiska.
Ett exempel i turkiskaboken:

- Är det där en tomat?
- Nej, det är en fisk.


Hur många gånger har man den dialogen i sitt liv liksom? Tomater och fiskar är ju lika. Haha

If only I knew what I know today

2008-05-17 | 13:26:35

"If you could go back and change one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Or would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing, just one moment? One moment, that you've always wanted back."

What happens in Vegas

2008-05-17 | 00:19:45

Sjukt rolig film, och sorglig som alla filmer är nu för tiden (särskriver man nu för tiden? Eller nuförtiden? Hm..). Seriöst, att sitta och gråta i biosalongen, vem gör så? Tydligen gör jag det. Jättesöt var filmen i alla fall. Och jag hade trevligt sällskap med mig. David och jag tog en extra lång promenad hem och pratade om allt möjligt, eller egentligen mest om en sak. Hur som helst, Du är bäst!


image48


Don't you fake it

2008-05-16 | 19:10:36

Solen tittar äntligen fram! Kanske blir det lite finare väder i helgen. Idag har jag varit med Jasmina i vällingby, vi käkade på donken och snackade massa och sen kollade vi på bikinis och annat kul. Det är något med den här fredagen och biografer alltså, det är många som ska på bio! För mig blir det What happens in Vegas med Thomas och David (killarna som ligger på marken). Känns som jag kommer träffa halva västerort på Fontänen i Vällingby ikväll.


image47

Äntligen fredag

2008-05-16 | 08:23:44

Snart ska jag gå till skolan men jag hinner blogga lite. Igår var jag med Cornelia och David hela eftermiddagen, vi räknade makaroner (bland annat)! Vi lekte lite med Hjalmar också som nästan måste vara den sötaste ettåringen jag sett. Nu måste jag kila. Bjuder på lite morgonmusik med sötsötsötvideo

Butch Walker - MixtapeClick it

2008-05-15 | 18:50:08

Ni har väl inte missat bloggkoll? Bevaka mig :D


I ett tyst klassrum

2008-05-15 | 14:43:44

Jag sitter och väntar på Cornelia som slutar om fem minuter ungefär. Vi ska till vällingby och bland annat gratta Hjalmar som fyller ett år idag! Jag måste äta något också för jag är jättehungrig. Fick nyss reda på att det gick superbra på nationella proven i matte så det känns bra. Nu smsar Cornelia att hon har slutat. Vi hörs ikväll! PUSS


image45


Vidskeplig?

2008-05-14 | 23:41:55

Igår kväll fick jag ett kedjesms om att imorgon (idag) skulle bli den bästa dagen i mitt liv om jag skickade vidare, annars skulle jag bli förbannad och massa sånt, ni vet hur de brukar se ut? Och så tänkte jag, för en gångs skull, inte skicka vidare och bevisa för mig själv att min morgondag (idag) kunde bli bra utan att jag skickade vidare kedjesmset. Men så blir det inte ens någon bra dag. Visst, den har haft sina stunder, men den kunde lugnt varit bättre. Jag önskar bara jag/någon kunde bevisa att de inte stämmer så jag slipper skicka dem vidare "för säkerhets skull".

Update

2008-05-14 | 23:33:27

Läkarbesöket gick bra, jag brukar inte vara rädd för sånt. Däremot ser jag ut som en heroinist med massa hål efter nålar i armvecket och en blodådra på min högra hand är helt uppsvälld och blå, eftersom sköterskan hade jätteproblem med att få tag i nåt blod. Hon fick gräva runt med nålen i mitt armveck utan resultat och sen fick jag spola mina händer under jättevarmt vatten så hon kunde ta blod från min hand istället. Hur som helst blev allt lite bättre med plåster på och en pressbyråmacka i magen.

Kvällen spenderades ute på kärsön, trots det deprimerande vädret. Vi lekte massor, grillade korv och avslutade med en mässa mitt i skogen. Istället för oblater till nattvardsvinet hade vi korvbröd. Kul!


image44
Kolla i/på (hur säger man) min bilddagbok eller här för fler bilder från kvällen

Grr..

2008-05-14 | 07:12:48

Jag ska på någon läkargrej nu på morgonen, typ vaccination och blodprov eller något sånt. Och jag får inte äta frukost.. Jag är inte glad när jag inte har ätit frukost.

I wish we could go back

2008-05-13 | 22:58:07

image41image42image43

Små barn gillar att gräva i finkläderna. Inte ens att få smuts på den nya klänningen oroar de sig över. Det känns som jag inte gör något annat än oroar mig ibland. För vad som kommer hända, om något går fel, skolan, kärleken. Det finns nästan inga bekymmersfria dagar alls längre, och de få som finns kommer väldigt sällan. Jag försöker hela tiden vara positiv, men vem som helst vet att det inte alltid är det lättaste. Dagistiden var en bra tid.

Skagenröra och studsmattor

2008-05-13 | 22:38:58

Gaaah, jag blir så trött! Hade skrivit ett jättefint inlägg och när jag ska trycka på Spara & publicera fuckar allt upp sig och jag måste börja om! Hur som helst, jag får ta det hela lite snabbt nu, kvällen har varit rolig och spännande. Vi skulle ha ledaravslutning tillsammans med juniorledarna och hela gänget men vi visste inte vad vi skulle göra. I brevet vi fick hem stod det att vi behövde ha med oss sittunderlag, inneskor och vattenflaska. Skumt liksom?


Det visade sig att vi skulle äta mackor i Vasaparken (Var det där vi var?), där det också fanns en jätterolig lekplats som såg ut som en jag-vet-inte-vad! Resten av kvällen spelade vi improvisationsteater. Det var första gången för mig och nästan alla andra, men däremot var det riktigt kul!..What I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you..

2008-05-11 | 22:41:02

Det är verkligen inte min musiksmak men jag måste erkänna att Chris Brown's With You är för jävla bra alltså. Jag blir alldeles varm om hjärtat som man brukar säga ibland. Nu ska jag sova tänkte jag. Sov gott hela världen!

We might aswell be strangers

2008-05-11 | 19:43:50

Om det finns någon tv-serie i världen som verkligen kan få en att tänka på något annat så är det One Tree Hill. Har precis kollat på dagens avsnitt. Och ni som har följt serien i alla fall någorlunda kommer förstå när jag säger att jag alltid har varit en peyton-och-lucas-typ till skillnad från min syster som alltid har varit pro brooke och lucas. she's so out in the blue

image37

Min älskade barndomsvän

2008-05-11 | 16:49:10

image36

Idag fyller Emma år
. Det är den söta saken i grönt till vänster. G R A T T I S
Själv kom jag precis in från gräsmattan där jag har legat och lyssnat på musik i solen. Härligt!

Tjejkväll med ett litet undantag

2008-05-10 | 23:25:06

Chillar i Malins rum med Jasmina, Frida, Malin och August, som fick joina vår tjejkväll. Eftersom han låter Frida ge honom en ordentlig makeover med foundation, rouge, ögonskugga och hela baletten så får han väl räknas som en tjej ikväll. Vi tänkte köpa godis på coop men det var tydligen stängt p.g.a. pinstafton/dagen eller vad det nu är idag. Sen har vi bara suttit och snackat och lyssnat på den här sötnosen. Vi tjejer ska sova över här och det blir säkert jättemysigt (som det brukar bli!)


I can't take it

2008-05-10 | 11:58:54

Kvällen igår var bra. Det blev inte direkt som planerat men bättre enligt min mening. Vi hyrde I now pronounce you Chuck & Larry och den var jätterolig! Promenerade/cyklade hem med Malin, Cornelia, David, August, Thomas och Viktor. En riktig sommarkväll var det. Och idag är det också sommar, solen lyser från klar himmel. Jag ska till Kärrtorps IP med Malin och Danne och kolla på Augusts match.


Och det funkar tydligen inte att ladda upp bilder


Can somebody tell me it's just a dream?

2008-05-09 | 18:02:42

Den här fredagen hade varit så himla bra. Om jag orkade. Jag önskar jag kunde njuta av alla skratt, av alla underbara människor jag har träffat idag. Jag önskar jag kunde njuta av solen, och att det faktiskt nästan är sommar nu. Allt hade varit så perfekt. Den här fredagen hade varit så himla bra! Om bara inte. Jag hatar när en enda grej förstör en hel dag. Jag hatar det.


image35
Take me away

I'd give anything to have you back

2008-05-09 | 07:03:00

Varför lyser solen en sån här dag?

If you were here, I'd never have a fear

2008-05-08 | 21:36:39

Den här dagen var typ perfekt, jag hade gjort massa bra saker, träffat de allra bästa (Malin, David & Cornelia bland andra) tills.. MOBILEN ÅKER I MARKEN OCH GÅR SÖNDER! IGEN! Det var tur att jag och Cornelia tränade box direkt efter så att jag fick ta upp min ilska över mig själv, mobilen och massa annat. Förutom det, bra dag.

Dessutom fyller Sanna 19 idag! GRATTIS


Hemstudiedag..

2008-05-08 | 13:07:18

.. är vad vi har idag. Det är jätteskönt. Just nu städar jag mitt rum (det behövs!) och lyssnar på Billy Talent II på högsta volym. Jävligt bra album.

Traumatiska barndomsupplevelser

2008-05-08 | 12:21:26

Jag förstår inte varför, men jag ryser i hela kroppen när jag läser någon bok om Sune av Tord Nygren. Speciellt "Sune letar och letar". Den handlar om Sune som letar efter sin svarta katt och på varje bild ser man katten någonstans i bakgrunden. Typ en svart svans som sticker upp bakom en buske. Iiih, jag ryser bara jag tänker på det! Hela boken är så obehaglig.
Är det bara jag som har konstiga rädslor från när jag var liten?

image34


Killar har det lätt

2008-05-07 | 07:16:26

Jag måste bara klaga lite över att jag är tjej. Allt tar sån tid! Speciellt på morgonen, sminka sig, välja kläder, allt sånt tar sån himla lång tid. Jag tycker att det är kul med kläder och smink, men halv sju på morgonen är man oftast inte så pepp. Raka benen, fan vad det är jobbigt att vara tjej. Och torka håret, ni killar som har kort hår skulle aldrig förstå hur jobbigt det är när det tar hundra år innan håret är torrt. Sen ska vi ju föda barn också..

Min älskling

2008-05-06 | 21:56:55

Gissa vad som låg på köksbänken när jag kom hem? Min älskade, saknade mobil. Och på skärmen sitter en liten plastlapp med texten: "Det är underbart att vara hemma igen. Jag har saknat dig! Om du är i behov av mer hjälp, ring då gärna :-)"
Hihihi, jag älskar min mobil!

image32

En lugn tisdag

2008-05-06 | 21:41:44

Bara ett nationellt prov kvar nu! Hela eftermiddagen har spenderats med the one and only Mabit. Vi gjorde massor med kul grejer. Åt gjorde vi bland annat. Och mellan Malins skrivningar om Tor, asaguden, hade vi ljusgrön/-blå lermask. Smex på hög nivå asså.

537840-31

Du är bäst

Lite kärlek och lite hat

2008-05-05 | 23:55:34

Idag tycker jag extra mycket om glass och min vän Cornelia som hållt mig sällskap hela eftermiddagen. David kan få vara med på ett hörn också för han är så snäll och kommer på fyndiga ramsor om vulkaner. Kärlek till er! och lite hat till terminsarbeten och taggen som fastnade i min lilltå. Den gör ont.

image29 image30

I can't remember why I'm here

2008-05-05 | 21:15:27

Jag är så trött på alla som säger: "Ett år går så himla snabbt!". Jag är så trött på att alla är så övertygade om att det kommer bli så himla roligt, och att det kommer bli en så fantastiskt underbar upplevelse. Jag känner mig så hjälplös för jag kan inte se mitt liv några månader från nu, eftersom det kommer bli tagit ifrån mig. Jag är så trött på alla bilder jag tvingas titta på. Jag är så trött på mutorna. Jag är så trött på att ingen vill förstå, att jag alltid måste argumentera för min sak. Jag är så trött på att det är det enda alla pratar om, det eviga samtalsämnet. Jag är så trött på att alltid vara arg, på att alltid vara ledsen. Jag är rädd att allt bra som finns i mitt liv nu, kommer att försvinna. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte.

Idag har jag gungat

2008-05-05 | 00:16:46


image28

Nu har jag suttit här sen jag kom hem, skrivit och skrivit om de jävla vulkanerna. Terminsarbetet skulle varit inlämnat innan långhelgen, absolut senast imorgon. Det kommer jag inte lyckas med. Men nu är jag så trött att jag inte tänker skriva mer idag. Det blir sängen och sen göra klart imorgon. SOV GOTT

p.s. Om ni vill läsa världens tråkigaste blogg så gå in här på min so-blogg om vulkaner

Fjärde maj

2008-05-04 | 12:14:56

Idag blir det fyra timmars tågresa hem

På tåget

Ellabella

2008-05-03 | 19:11:38

Jag måste berätta om den sötaste ungen på jorden. Ella heter hon, det är lilla Jacobs storasyster. När hon stod och öppnade hans doppresenter börjar Alva (Ella och Jacobs kusin som är ungefär lika gammal som Ella) gråta för att hon också vill öppna paket. Och ni vet ju hur småbarn brukar vara, speciellt i den åldern (nästan 3 år), de vill göra allt själva. Men då säger Ella:

- Du kan hjälpa här! Här Alva!

och pekar på hörnet av paketet. Sen när Alva börjar riva i paketet så säger Ella:

- Duktig Alva. Duktigt!

Ella argElla

Jacob

2008-05-03 | 11:26:13

Nu bär det strax iväg till kyrkan där den här sötnosen ska döpas.
Bilden är från när han föddes.

Jacob


27 dresses

2008-05-02 | 23:06:12

Har precis varit och sett filmen 27 dresses på bio med mamma och syster. Ni borde verkligen se den! Visserligen är slutet ganska uppenbart, men vägen dit är både otroligt rolig och hemskt sorglig. Det var nog första gången jag verkligen skrattade så mycket att jag inte kunde sluta till en biofilm. 

image24


Min mormor är bäst..

2008-05-02 | 19:49:03

.. men ibland lite korkad. 
Vi kollade på ett bildspel på datorn med bilder från mammas kamera. Och som ni säkert vet så brukar bilderna röra lite på sig innan de byter. Så säger mormor:

- Jag är lite oteknisk men, är det du som har tagit de här bilderna?

Mamma svarar. - Ja

- Men.. hur får du dem att röra på sig?!

image20
Enligt Anna säger den här bilden "Oouh, jag är en älg mitt i skogen!"

Skåne

2008-05-02 | 10:59:55

Om en halvtimme ungefär ska vi (jag, sys, bror och paps) åka till centralen och sen ta tåget ner till Skåne. Så det blir sådär fyra timmar på ett tåg idag. Där ska den nyaste kusinen döpas. Jacob ska han heta. Jag skriver när jag kommer ner

Impulsköp

2008-05-01 | 17:40:59

Jag och systern min följde Malin till ryttmästarvägen och när vi står där och tänker säga hejdå så lägger vi märke till att hemglassbilen står ungefär hundra meter bort. Så vi springer. Och skrattar. Och springer. Och så får vi oss ett fyrapack med Smack Orginal som vi äter i "borgen" på dagiset. Mumsigt var det.

image19

In your faces!

2008-05-01 | 13:36:44

"På Första maj kan man gärna bjuda på en ordentlig frukost. Den kan bestå av till exempel sill, gravad lax, uppskärningar, sallad, grönsaker och bröd. Du kan också bjuda på något sött, till exempel struvor eller tårta. Som dryck passar förutom kaffe och te också vin eller skumvin. Den här frukosten äter man oftast länge."

Jag sa ju det! Om ni inte tror mig så kolla här. Tack Cornelia för att du tror på mig och står vid min sida hihi!

Jag har för övrigt inte ätit någon stor frukost idag trots att det är tradition. Har istället sovit och kollat på One Tree Hill-klipp med Mabit och sys. Och valborg var najs, fast jävligt tomt på folk var det.

RSS 2.0