Viktigt meddelande

2012-08-27 | 20:41:24

Uppdateringen här är inte den bästa - jag vet. Och det kommer troligtvis inte bli bättre inom den närmsta framtiden. Men jag vill ändå kika in och berätta att jag och myspojken nedan har varit ett par i ETT HELT ÅR nu. Det är nästan så att jag inte fattar det själv. 
 
Så jäkla bra
 
 

Blöt hemgång

2012-08-22 | 20:08:16

 
 
Precis när det var dags för mig att avrunda arbetsdagen och gå hem började det ÖSregna. Verkligen - årets värsta skur. Då var jag glad att jag kunde låna ett paraply, jag blev liksom tillräckligt blöt ändå.
 
Känns som att vädergudarna inte riktigt är helt psykiskt stabila nu för tiden, tycker att det växlar mer än vanligt. Vilket är fruktansvärt frustrerande ibland, för MAN KAN JU INTE PLANERA. (Vad man ska ha för skor och så alltså.) 
 
Skärpning där uppe!

Lite mer förändring

2012-08-16 | 11:17:06

 
Som ni kanske förstår av bilden är det stora saker på gång nu. Jag och bruden nedan har nu påbörjat vårt största äventyr någonsin. Flygbiljetten till Kuala Lumpur är bokad och betalad, likaså hemresan från Tokyo - tre månader senare. Resten är än så länge ganska oklart, men bra är jag övertygad om att det kommer bli. 
 
Idag ska vi reda ut lite visumfrågor samt snacka vaccin med någon kunnig. 
(Mihihihiihih)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite förändring

2012-08-16 | 11:03:35

Sen sist har det hänt en hel del! I söndags morse bar det av till Linköping för att hjälpa David med flytten. Där blev det IKEA-lunch + shopping, storhandling på Ica MAXI och sen in med allt i lägenheten för att hinna med fika, handbollsfinal och promenad till universitetet innan D's familj skulle åka hem. 
 
 
Sen gick vi in till stan och njöt av en god middag på Överste Mörner
 
Då jag var ledig på måndagen stannade jag kvar och vi packade upp och fixade hela dagen. Vi lagade också matlådor, skrev listor, bokade tågbiljetter och gick runt i stan. Under promenaden dit träffade vi också, på samma plats, de tre personer vi visste befann sig i staden (Linköping är med andra ord rätt litet). 
 
Vid sju gick mitt tåg hem till Stockholm och där började hösten med allt vad den kommer innebära. Det är nytt och spännande men fruktansvärt vemodigt. 
 
 

Regnlöpning och onsdagsmys

2012-08-08 | 18:35:55

Efter jobbet blev jag tvingad (nej jag hade inget alls med saken att göra) ut på en springtur i ÖSregn. Det var jobbigt och framförallt jävligt blött, men rätt så skönt efter en varm dusch.

Eller så var det bara den varma duschen som var skön och inte alls springturen.

Nu blir det mys och färgpennor i fåtöljen resten av kvällen!


En bra dag

2012-08-06 | 19:13:07

 
Detta har varit en måndag som har gått snabbt och smärtfritt förbi. Jag hade världens bästa lunchsällskap och redan där var ju dagen fulländad. Sen började det regna och som ni vet gillar jag ju regn numera. Så det gjorde inget! 
 
Enda negativa hittills är att jag glömde köpa maskindiskmedel, så diskningen får vänta till imorgon! 

En annan favoritsyssla

2012-08-04 | 22:13:30


Överskottskreativitet

2012-08-04 | 21:54:54

 
 Drabbas man av sådan finns det en mängd saker man kan göra. Till mina favoriter hör rensning och städning av gamla lådor/skåp (åh vad jag älskar att rensa!), utsortering av saker som inte används i garderoben/skafferiet, samt matlagning. All typ av matlagning ger ett enormt utrymme för kreativitet och man kan liksom göra precis som man vill. 
 
Igår vågade jag för första gången höfta ett bröd (bröd känns annars så himla svårt) och resultatet blev över förväntan. Dessutom blev jag av med den kreativa rastlösheten. Mer brödbak åt folket!
 
 

Lördagshäng med femåring

2012-08-04 | 21:26:32

 Bland annat så promenerade vi till affären och handlade, tittade på spindlar, hoppade studsmatta och räknade kulor. Det blev även pannkakslunch och en del fascination över hur söt en 8 veckor gammal lillasyster kan vara. Bra förmiddag, med andra ord. 
 

 
 

Regn och origami

2012-08-03 | 12:29:49

Efter en morgonpromenad i duggande regn kom jag på mig själv med att tänka att det inte var så farligt ändå. Regnet alltså. Faktum är att jag är på strålande humör, trots avsaknaden av strålande sol. Kanske är det så att mitt liv känns så mycket bättre när det står i kontrast till tråkigt, grått och fult väder. Det fina blir liksom synligt när det inte täcks över med något ännu vackrare.
 
Idag testade jag på något nytt, nämligen origami. Voila, min allra första trana!
 
 

Mu på er

2012-08-02 | 12:31:03

 
 
God förmiddag. Jag har haft en behaglig och inte så händelserik morgon på jobbet. 
I eftermiddag/kväll blir det barnpassning och sedan måste jag städa och tvätta.
Resten av familjen (förutom bror) är bortresta och det som en gång var rent börjar nu bli smutsigt.
Konstigt nog.
Vad gör man??
 
Om det blir någon tid över ska jag virka lite på det senaste: en gris.
Apan är nämligen färdig och kossan likaså.
 
Mönstret på den senare kommer härifrån.
 
 
 

Onsdagsmys

2012-08-02 | 10:31:52

Min gårdagskväll var typ världens mysigaste. Jag och bästa bäddade med kuddar och täcke på golvet och kollade på Da Vinci-koden tills tröttheten slog till och vi inte pallade en sekund till.


RSS 2.0