Under pressure

2010-10-19 | 22:23:48

När man, efter en seg dag i skolan, får höra av en 5-åring att "jag är så himla glad att du är här", blir man lycklig. De dryga två timmarna jag fick spendera med dessa underbara killar gjorde min kväll, och efter lite PH och glass kommer jag nu somna gott. 


Desperately wanting

2010-10-17 | 19:24:24

En bra söndag. Jag har jobbat och myst med Jocke, promenerad med min syster och sedan promenerat med David. Imorgon är det dags att sätta igång ännu en skolvecka. Och helt ärligt känns det faktiskt ganska bra, för det innebär att det bara är 10 skoldagar kvar innan jag tar mitt pick och pack och åker härifrån! Åh. Afrikaaa.Turn it off

2010-10-17 | 15:45:01

Den här helgen har bjudit på många känslor. Stress, glädje, ångest, attraktion, besvikelse, kärlek, irritation. Jag har skrattat av lycka och gråtit i panik. Jag har gjort allt och ingenting, känt mig bäst i världen men samtidigt fullkomligt värdelös.
Jag är omtumlad, som att någon har skakat mig ohämmat. Alla delar ligger utspridda, men eftersom det snurrar så fasligt kan jag inte plocka upp dem. Det känns inte rätt, men det känns inte fel heller. Jag är inte depp, det känns bara konstigt. På ett sätt väldigt bra. Befriande.

Hua. Det här är väldigt tärande. Jag behöver lite yoghurt tror jag.

Let me charm you

2010-10-14 | 21:30:10

Här kommer en liten update om vad som har hänt på sista tiden:
- Min bästa vän har fyllt 18 och vi har druckit öl.
- Jag har legat sömnlös och lärt mig vissla melodier.
- Med fina ungar har jag ätit massor av pannkakor med smör och socker.
- Paradise Hotel har startat.
- Det har blivit kallt och vinterjackan har invigts.
- Mitt rum har städats. I alla fall lite halvt.  
- Jag har sytt en klänning.

Plus annat. Och imorgon är det helg!Det är härligt att vara kär

2010-10-08 | 14:21:41
Det här är nog det sötaste jag har sett!

Början på slutet

2010-10-08 | 06:33:22

Det här är inte okej. När veckarklockan ringde var det kolsvart utanför fönstret och jag har frysit konstant sedan jag lämnade sängen. Jag vill inte ha vinter.Warm and alive

2010-10-07 | 22:23:26

Just nu avnjuter jag en kopp mumsig yoghurt och lyssnar på höstlåtar. Min mobil har varit avstängd sen fem-tiden och det är så himla skönt! Kvällen har spenderats dels med tre söta ungar och dels med Eric. Imorgon slutar jag halv tio och sen är det helg. Weeeh. HELT OK liksom. Jaha! Det var nog allt från mig. Nu ska jag lägga mig och bli lite hjärntvättad av boken jag läser för tillfället. Ha en underbar natt allihopa,

Sooov gott.

Mitt i veckan

2010-10-06 | 23:08:49

Jag är lite stressad men ändå glad. Igår var jag på dåligt humör tills jag träffade mina fina barnvaktsbarn. Då försvann allt det dåliga och sen dess har allt varit braaa. Gårkvällen avslutades med en välbehövd fika med ett gäng gamla klasskompisar, som fick mig på ännu bättre humör.
Nu borde jag plugga och fixa med lite annat, men istället sitter jag här. Jag är otålig. Vill bli så där svindlande kär, tappa fotfästet men samtidigt vara helt säker. Det hade varit något, det!

Nej, nu ska jag plugga och sova.
Godnatt.


You and no one else

2010-10-04 | 22:53:51

Dagen började med bra humör och slutade med dåligt. Och så vill man ju inte ha det. Vet inte heller riktigt varför det bara vände helt plötsligt. Kanske insåg jag hur mycket jag har att göra i veckan och fick en liten stressattack. Men det känns som nervositet också. Eller en jobbig känsla i magen i alla fall. Jaja, nog om det. Vill bara att denna vecka ska vara över.

Men jag har slutat säga nej. Nu ska jag göra vad jag kan.
Jag ska riva mina murar tills vi ser varann.


Oj vad rörigt allt blev nu.


Malmö

2010-10-02 | 09:54:32


You set my soul on fire

2010-10-01 | 22:18:22
Hallå bloggen! Jag befinner mig i södra Sverige och har ägnat kvällen åt att prata med mormor och morfar om deras studentdagar. Dagen har varit extremt skön och likaså gårkvällen då jag träffade min saknade vän Mathias. Vi åt otroligt god pizza, drack öl, uppdaterade varandra och kollade på One Tree Hill.
Nu ska jag återvända till, och njuta ordentligt av, min helg! KraaaaaaaamRSS 2.0