I'm still in love with who I wish you were

2009-01-31 | 14:08:04

Jag har lite ont i knät. Fina blåmärken har jag fått.


 


You've got all the things that I want

2009-01-30 | 15:41:41

Idag är snön vit men inte alls lika kramig som den var på morgonen igår. Det är jag däremot. Kramig, alltså. Jag behöver många idag efter min vurpa på den hala snön i morse. Mitt vänstra knä ser helt efterblivet ut.




Lugnet före stormen

2009-01-29 | 20:52:59

Idag är det torsdag. Totalt denna vecka har jag haft tre lektioner.

Måndag: Text och Svenska
Tisdag: Ingen (bara ett matteprov)
Onsdag: Ingen
Torsdag: Matte

Kalas
på det, eller vad säger ni?

I was naive, your love was like candy

2009-01-28 | 14:56:39

Denna morgon har varit ett äventyr. Jag skulle upp otroligt tidigt för att åka till Farsta Strand och ha teamutbildning med min klass, det vill säga att vi skulle ta på oss illaluktande brandkläder och utföra massa övningar. Hur som helst försov jag mig och vaknade en kvart innan jag skulle vara i Farsta Strand.
Jag klär på mig och äter frukost snabbt för att sedan åka till Spånga och vänta på pendeltåget. En halv minut innan tåget kommer får jag höra att bussen man ska ta från Farsta bara går varannan timme så det är inte någon idé att jag åker över huvud taget. Så jag tar bussen hem igen och nu ligger jag i min varma säng och njuter av att jag slapp. Även fast det nog hade varit väldigt roligt.

Snudd på himlen

2009-01-26 | 23:34:49

Jag och Sanna är kungar. Mästerkockar och allmänt fyllda av superkrafter. Vi har idag lyckats göra den mest gudomliga köttfärssåsen och lasagnen någonsin. Ni skulle aldrig kunna förstå dess fantastiska arom utan att ha smakat. Oj oj oj säger jag bara. Mums på hög nivå. Jag tror aldrig att jag har varit så mätt i hela mitt liv. Men trevligt hade vi.


 


It was there if you ever wanted it

2009-01-25 | 17:44:51

Det blev väldigt sent igår. Eller tidigt, beroende på hur man ser på saken. Jag, Malin och Sanna spenderade hela natten med att jobba på vårt hemliga uppdrag. Till hjälp hade vi dessa. I slutet blev det dock mer skratt och mindre verkstad.



I miss you more than I did yesterday

2009-01-24 | 18:10:28

Idag saknar jag massor av saker. Jag saknar våra promenader. Jag saknar att berätta mina intressanta problem för dig och sedan få världshistoriens sämsta råd. När jag sedan påpekar din dåliga respons säger du de smartaste sakerna som jag aldrig har tänkt på innan. Jag saknar någon att ta ut min irritation på och jag saknar att vara slagplank när du är sur eller irriterad. Jag saknar våra skrattattacker, alla våra internskämt och hur vi pratar engelska. Jag saknar att äta Ben & Jerry's och titta på One Tree Hill med dig. Men mest av allt saknar jag dig, syster.



You could even hold my hand if you would like to

2009-01-22 | 21:42:39

Jag tycker verkligen inte om snö. Det är blött, det är kallt och det förstör håret. Dessutom gör den så att man halkar när man springer till bussen. Ändå är det mysigt på något sätt. Att sitta inne i en soffa med en gosig filt och en kopp varm choklad medan man ser ut över det vita och det vackra. Eller en kvällspromenad med bara månen och snön som ljuskällor. Helst skulle du vara där också. Jag tänker alldeles för mycket på dig. Ibland så pass att jag glömmer allt annat. Glömmer att snön är kall och blöt och att den förstör håret.



När alla vinterbilder finns på en dator hos en kusin som bor alldeles för långt borta är det bra med
images.google.se

Hesitating is over

2009-01-21 | 23:18:37

Idag kan beskrivas med ett ord: flow. Hela dagen har det känts som om det blåser en lätt sommarbris bakom mig och jag bara flyger med. Allt har gått som jag har velat och hela dagen har varit som ett enda stort kalas. Jag vet inte vad det beror på egentligen, men det var riktigt skönt att ha en sådan här bra dag.


KALAS




No one is gonna love you more than I do

2009-01-20 | 23:32:09

Vetskapen om att jag idag hade sovmorgon till kvart i ett resulterade i att jag pratade med Sanna och Erica till två. Jag fick inte lika mycket sömn som jag hade hoppats, men jag hade däremot otroligt trevligt. Trevligt hade jag också idag när jag träffade Jasmina. Kalas.




It's worth one more try

2009-01-19 | 20:53:21

Idag har jag vart med denna typ. Det var vädigt trevligt och välbehövligt. Hon är en riktig toppentjej den där. Resten av dagen har jag ägnat åt att skriva CV (inspirerad av David) och att fixa med lite annat.


Produktivitet

2009-01-18 | 21:51:03

Jag kan vara väldigt bra på att inte göra det jag borde göra ibland, men idag har jag inte använt dessa skills. Idag har jag varit otroligt produktiv, åtminstone i bloggdesignväg. Kolla in Angelicas blogg!


Quitters never win

2009-01-18 | 15:20:25

Min lördagskväll spenderades med Malin, Anna och Jonny. Vi lagade nudlar med rosa kyckling till och tittade på Aristocats, Toy Story och Tigers film. Väldigt mysigt hade vi. Denna morgon har jag även kollat på Ariel.



Smile, it's the end of the world

2009-01-17 | 00:16:02

Planen för kvällen var Twilight med David, Emma och Lisa, men p.g.a. min och Davids seghet blev vi utan biljetter och i samma stund utan planer resten av kvällen. Det hela slutade med att jag, Malin och David hamnade i Malins rum och lyssnade på gamla låtar fyllda med minnen. Mycket trevligt.



Sanningar

2009-01-14 | 18:24:38

Jag blev utmanad av Johanna att skriva 7 saker om mig själv. Både vardagliga och knäppa.

1. Jag är besatt av One Tree Hill och det är nästan läskigt hur mitt humör påverkas beroende på vilket avsnitt jag senast har sett.

2. Jag bor hos min bästa kompis.

3. Jag är känslig mot laktos och ägg.

4. Konditionsträning är bland det värsta jag vet. Ändå är den känslan man får efteråt bland de bästa som finns.

5. Jag kan inte leva utan lakrits.

6. Jag tänker på engelska och franska alltför ofta.

7. Flytande alvedon smakar gott.


Jag utmanar:
Malin, wasing.blogg.se
Cornelia, neliaa.blogg.se
David, tegneborg.blogg.se
Erica, ericalundin.blogg.se
Matilda, matildawasing.blogg.se

EDIT: jag utmanar också Syster, heythereanna.blogg.se

Bland det bästa jag vet

2009-01-12 | 23:26:47

Jag måste först och främst erkänna att ishockey inte alls är min sport. Senast i lördags klagade jag över att det var så svårt att se och följa pucken. Men vilken match, vilken kväll! Stämningen var på topp och känslan av samhörighet var oundviklig. När alla klappar i takt och sjunger gemensamma sånger kan man inte annat än få gåshud på armarna. Det är inte bara ishockey det handlar om, det är all sport. Det går inte att beskriva. Det är så heligt, så vackert.



I have lost my way

2009-01-12 | 16:45:47

Ibland är det rätt skönt när internet inte fungerar. Jag fick en lugn och jättemysig söndagskväll med ljus på hela mitt golv och riktigt bra musik.


I'm only fooling myself

2009-01-10 | 15:47:41

Inatt sov jag över hos Malin som bor ungefär åtta meter från min sovrumsdörr. Dagen har mestadels spendrats i sängen med One Tree Hill men tidigt i morse tog jag även en springrunda. Det var jätteskönt (även fast jag hatar att konditionsträna). Nu ska vi snart iväg till Erica för att fira hennes 20 fyllda år. Otroligt trevligt kommer det bli!



Dagens fundering

2009-01-08 | 15:09:45

Människor är bra konstiga. Låt oss säga att du går på tunnelbanan och har två alternativ, att sitta bredvid en tant/fyllis/tonåring/gubbe/punkare/medelålders man/fjortis/whatever, eller att ha fyra platser för dig själv. Jag tror inte att det finns något fall där du väljer att sitta bredvid den här personen om du har möjligheten att slippa. Om man är fyra personer som åker tåg tillsammans är det nästan omöjligt att hitta fyra tomma platser bredvid varandra för att alla har tagit en varsin. Varför är vi så egentligen?



I'm the one who wants to be with you

2009-01-07 | 23:31:34

Idag har varit en sådan dag som har fått mig att känna att 2009 kan bli ett riktigt bra år.

- Ny skola och ny klass som verkar kanon.
- "Mitt" rum är färdigt och jag kan flytta in. Men först ska jag och Malin ha vår sista natt i hennes rum.
- Jag har känt mig otroligt inspirerad. (Har dock inte haft så mycket tid att göra något åt det)
- Solen har lyst nästan hela dagen.
- Jag har träffat massa bra människor.


 


All the perfect words they seem so wrong

2009-01-06 | 12:07:26

Inatt sov jag min allra första natt i detta hus utan Malin. Det kändes lite fel, men gick bra. Och jag fick ha Malins stora säng alldeles för mig själv, hihi. Idag ska det målas. Vad ska du göra idag?



ps

What if I can't go on without you

2009-01-05 | 14:03:29

Nu har jag officiellt flyttat in hos Malin och hennes gästvänliga familj. Jag är alltså från och med nu en c/o, så om någon känner för att skriva brev till mig, glöm inte det! Idag ska det fixas med mitt rum, vi ska måla om och byta ut möbler.



Juli - december 2008

2009-01-05 | 01:19:04

Här kommer fortsättningn på sammanfattningen av mitt 2008.

Nästan hela juni spenderades på Hasslö med min bästa vän och även några till som kom och gick (Cornelia, Anna och Syster). Jag jobbade och tjänade pengar, badade i pool och njöt av sommarlovet för fullt. Höjdpunkten var nog festivalen.



Augusti var en otroligt vemodig månad. Den var fylld av närhet från de allra bästa vännerna och toppen var nog veckan på Hasslö med tre favoriter. Men den 25 augusti tvingades jag lämna allt för att flytta till Turkiet. 24e var en jobbig kväll.



I september startade höstterminen i British International School Istanbul, jag började spela fotboll igen men saknade samtidigt mina vänner i Sverige något otroligt. Det bästa med september var att jag fick nya, helt underbara, vänner.



I oktober började det bli kallare, men det var ändå en otroligt bra månad. Toppen var två besök, Malin och Matilda samt Emma och Anne.



November ägnades åt plugg mellan varje söndag och torsdag och utgång på fredagar och lördagar. November hade varken någon klar topp eller klar botten.



Det bästa som hände i december var när jag fredagen den tolfte fick reda på att det fanns en plats till mig på Riddarfjärden vilken skulle innebära att jag fick flytta hem igen. Dock skulle det samtidigt innebära en hel del hejdån till massa underbara människor. Lite vemodigt. December innebar också återträff med vänner och släkt i Sverige. Tillsammans med julklappar.



Januari - juni 2008

2009-01-03 | 16:07:17

Med hjälp av min bilddagbok och bloggen ska jag nu utse något speciellt med varje månad under 2008. Dåligt eller bra. *Härmar resten av bloggvärlden*


 

I januari blev jag besatt av tv-serien One Tree Hill. På gott och ont kan vi väl säga, eftersom det innebar otroligt många timmar framför tvn.


Februari var en bra månad som saknar riktigt dåliga saker. Kläppen var bäst och jag var kär.




I mars fyllde jag 16 år. Jag och Jasmina blev bättre vänner än någonsin. Otroligt positivt.




I april fick vi besök av en massa fransmän. Jag kände mig så himla fängslad, men samtidigt var det nog en bra erfarenhet. Dessutom startade jag min blogg i april, tillsammans med David.




I maj kom sommaren lite smått, men å andra sidan gick min söta orangea kalufs bort. Det gjorde ont.




Början av juni spenderades i Frankrike, och vi hade så sjukt roligt. Jag fick äta massor med god mat, lärde mig sommartider baklänges, pratade franska dagarna i ända och fick välbehövd sol och värme. I juni slutade jag även nian och åkte på läger till jämtland.


Gone away are the golden days

2009-01-02 | 22:31:37

Så har jag träffat min familj för sista gången på över en månad. Känns lite overkligt. Befinner mig just nu i Blekinge på Hasslö och jag får massa minnen från sista veckan på sommarlovet med Malin, David och Thomas. Vemodigt värre. Kallt är det också.


RSS 2.0