Det måste vara ett skämt

2012-03-31 | 09:54:53Inte kul att vakna upp till...


Sniffar på mig själv

2012-03-30 | 20:49:51

I början av mitt arbetspass gick jag omkring och tänkte att det luktade ovanligt gott. Något, eller någon, luktar väldigt väldigt gott. Sen insåg jag att det var jag. Har nämligen en ny parfym som jag fick av min fina bonusfamilj i Sumpan. Jag har inte vant mig vid doften än, känner inte än att det är jag, men den luktar så fruuuuktansvärt gott. Mmmm!Under eftermiddagen var världen emot mig. Det regnade och min telefon vägrade samarbete. Bussen som skulle ta mig hem hade fel på dörrarna. Jag hade svinont i vaderna men fick gå tre stationer extra med tunga kassar.

Nu är världen lite snällare som tur är. Jag har bytt telefon och snart kommer syster och kollar på film med mig.

Och så luktar jag ju väldigt gott också.

Godmorgon världen

2012-03-28 | 09:25:17Igår var en fin dag. Det var soligt, jag slutade tidigt, fick umgås med fina barn, blev klippt av mamma, skypade med Cornelia och fick hem min syster från Italien.

Idag har jag sovmorgon vilket ger även den här dagen ganska så bra förutsättningar.

Tvåhundratjugofem grader

2012-03-26 | 21:56:02

Idag, på min fantastiska lediga dag, har jag bland annat:
lapat vårsol,
hoppat studsmatta,
målat ägg och ätit våfflor.

Jag har även fått ett ganska så nice skattebesked.

När jag kom hem på kvällskvisten, medan jag väntade på min mor och hennes fingerfärdighet, slog det mig att jag inte har någon rolig matlåda till morgondagen. Så jag slängde lite spontant ihop en räkpaj. Tro det eller ej, men det har aldrig hänt förut.
Huruvida den smakar bra eller dåligt återstår att se.

Lär mig något nytt

2012-03-26 | 09:51:33

För några månader sen fick jag för mig att jag skulle ge havregrynsgröt en chans, men eftersom yoghurt är så himla gott på morgonen har jag inte riktigt kommit till skott. Förrän idag. Och ja..Försök ett gick väl så där. Det här med att det ska vara lätt att koka gröt i micron skulle jag vilja påstå är en överdrift. Men gott blev det i alla fall!

En sån där söndag

2012-03-26 | 00:43:32

Idag spenderade jag hela morgonen som vanligt, utan en enda tanke på sommartiden. Tur var det väl att min mobil är en sån där smart, så den ställde om sig själv. Annars hade jag minsann kommit försent till jobbet.

Senare fick jag årets första cykeltur i vårsolen. På arbetstid! Men inte var det på min egen cykel, nej för den är stulen. Bu.

Efter jobbet handlade jag på Hemköp och hjälpte sedan en tant att köpa dambindor, för det kunde hon av någon oklar anledning inte göra själv. Kanske tyckte hon att det var pinsamt. Manliga kassörer liksom...

What else? Jo, kvällen spenderade med Eric. Vi åt söndagsmiddag och jag fick fina födelsedagspresenter, sen letade vi framtid på varsin internetanordning. Det gick väl så där om jag ska vara helt ärlig. Men trevligt hade vi i alla fall!


Äntligen lite klarhet

2012-03-24 | 19:56:43Denna eminenta lördagseftermiddag fastnade jag i havet av utbildningar som det här långa landet har att erbjuda. Timmar kom och gick - och nu vet jag vad jag vill plugga, vad jag vill bli när jag blir stor. Men det tar vi en annan gång för nu blir det carpaccio till förrätt!

Puss på hela världen

2012-03-23 | 20:25:33Idag när jag gick hem från jobbet kände jag mig så himla glad och peppad. Kanske var det för att det är fredag, eller för att All Time Low sjöng i lurarna, eller för att jag är 20 och vuxen. Men mest troligt var det för att det på riktigt är vår nu. Soligt varmt och alldeles jättehärligt. Det tycker vi om!

Livstecken från en vuxen

2012-03-22 | 22:41:48Vilken vecka! Tillbaka i Sverige, vår och heltidstjänst, morförälderbesök, nya resplaner, systembolagsdebut och massa överraskningar. Jag kan säga som så att jag är kär i världens lurigaste. För övrigt är jag inspirerad, har matkoma och min 20årsdag har varit fantastisk.

RSS 2.0