Tunnelbana

2009-06-08 | 22:31:54

Jag är en riktig tunnelbaneåkerska. Medan folk klagar på tjugo minuters restid åker jag, totalt, minst två timmar per dag. Ibland blir det så mycket som fyra timmar. Ibland kan jag hålla med om att det känns lite onödigt, speciellt när jag, som idag, åkte två timmar för 20 minuter i skolan, men ofta tycker jag att det är riktigt mysigt med tunnelbana.

Jag skulle tjäna ca. 10 minuter på att åka pendeltåg istället, men alla bra saker med tunnelbana är absolut värt de minuterna.

- Tunnelbana luktar GOTT
- Man får nästan alltid sittplats
- Det hänger alltid en metro vid fönstret
- Resvägen är fin
- Man hinner lyssna på massa musik
- Det skakar och bullrar inte så mycket
- Tågen är nästan alltid i tid

Jag kan fortsätta i all evighet.


Lördag och söndag

2009-06-08 | 00:40:36

Igår hade jag ännu en mycket rolig kväll, den här gången hos Anna i hässelby med andra trevliga människor. Jag stannade där över natten, och eftersom det inte blev så mycket sömn har jag inte orkat göra så värst mycket idag. Den enda jag har träffat, förutom de jag var med på morgonen och de jag bor med, är David. Vi hade en mysig pratstund på en parkbänk mellan våra hus. Jag hade planerat att spela fotboll ikväll också men eftersom jag var tvungen att göra klart lite plugg som jag hade skjutit upp till sista stund blev det inte så. 

Bjuder på en bild på mig och syster.

Fredag

2009-06-06 | 10:33:53

Igår kväll firade vi Cornelia som fyller 17 år om 6 dagar. Det bjöds på mycket god mat och väldigt trevligt sällskap. Kom hem och slocknade direkt vid ett-tiden. Bilder från kvällen kan ni få sen. Hoppas alla hade en bra fredagskväll!


Saker som är bra med regn

2009-06-05 | 08:12:46

  • Man kan sitta inne hela dagen utan dåligt samvete
  • Det är mysigt med regnsmatter
  • Man uppskattar torra kläder mer än vanligt
  • Det är en anledning att vara på dåligt humör
Jag gillar egentligen inte regn speciellt mycket, men ibland måste man vara extra positiv. Lite regn ska inte få förstöra min dag! 


lånad från google.se

Bror

2009-06-04 | 14:28:09

Igår var jag världens stoltaste lillasyster!
Där var också två stolta föräldrar, två stolta morföräldrar och två stolta farföräldrar. Oj vad vi var stolta allihopa.


RSS 2.0