Kvällsdrömmar

2010-11-30 | 22:42:13



Hur snygg??

Sitter och hostar slash kollar på Win A Date With Tad Hamilton och dreglar över Josh Duhamel. Jisses!

Take me back

2010-11-29 | 23:10:14

Jag kan inte sluta hosta!! SÅ irriterande.

Idag:
Skola mellan 11.30 och 16. Sen shoppade jag längdskidsutrustning med pappa, och på vägen hem fick vi vänta i hundra år (jag lovar!) på pendeltåget. Kvällen avslutades med PH, Chuck och mys i soffan!

Resten av den här veckan har jag 6 lektioner. Weeeehehe. Imorgon står jeansshopping och teater på schemat. Onsdag barnvakt, torsdag barnvakt och sen HELG! Och inte vilken helg som helst, utan en tredagarshelg!



Dreams let you down

2010-11-28 | 23:10:52

Min röst är inte hel, jag låter som en.... jag vet inte vad. Det är ojämförbart. Hur som helst har jag bestämt mig för att jag är frisk nu, så idag har jag både jobbat och haft adventsfika med Malin och Anna (plus syster). Vi (mest jag) drack glögg och åt massa juliga tilltugg, bland annat mina spännande frukt- och nötbollar. Och så kollade vi på Flugornas Herre som är en sjuk film. Fina Ralph <3. Störda Jack.



Nu har jag städat köket med James Morrison i bakgrunden, nördat Facebook och bloggat. Dags att sova! Åh, glad första advent förresten! Pusss

 


The more I think the more I wish

2010-11-26 | 15:31:55

Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls. Den enda personen jag har pratat med är Eric, och det börjar bli lite ensamt. Som tur är kommer min syster hem snart, weeey. Eftersom jag är uttråkad får ni en rolig lista av mig!

Dagens vill ha: Lite sällskap tack.
Dagens klädsel: Mjukisar, sovtröja.
Dagens frisyr: Slarvig knut.
Dagens händelse: Lämnat fåtöljen två gånger sen nio, för lunch och för toalettbesök.
Dagens planer: Knarka c-vitamin och försöka bli frisk.
Dagens saknad: Värme och sol.
Dagens dummaste: Photoshop som inte ville samarbeta. Löst nu dock!
Dagens sjuka: Jag.
Dagens drog: Satsumas och TVn.
Dagens roligaste: Old spice-reklamen.





Dagens favorit: Jensen Ackles. Hur snygg??
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Psykiskt är det toppen. Fysiskt lite mindre bra.
Dagens ord: Knas.
Dagens låt: Never shout never - Happy




Picking my battles

2010-11-26 | 12:02:37



Att gå på konsert med feber är kanske inte det bästa man kan bestämma sig för att göra. Neee. Men så blev det, och nu sitter jag hemma och mår aningens sämre än jag gjorde igår vid den här tiden. Well well... Idag är det fredag och helg! Jag kollar på the Tyra show och låtsas plugga..... PUSS


I'm in too deep

2010-11-25 | 12:43:42




Åh vad det snöar utanför fönstret. Jag är hemma och sjuk. Samlar vuxenpoäng genom att betala räkningar och kolla på uppdrag granskning, tralala. Ritar lite också. Ikväll är det konsert!


I will probably snap out

2010-11-22 | 22:53:49

Idag kom jag på mig själv med att vrida husnyckeln åt fel håll. Antingen så var jag väldigt tankspridd idag eller så börjar jag bli senil. Jag har låst upp samma dörr flera gånger nästan varje dag i minst åtta år. Varför bestämde sig handrörelsen, som jag aldrig ens tänker på att jag gör, för att göra på ett annat sätt idag? Jag var ett knapptryck från att ringa pappa och klaga över att det var fel på låset. Herregud. Skärpning assoo.

Nu har jag skrivit samhällsanalys alldeles för länge och imorgon bitti blir det till att springa i kylan. Godnatt!


Did you see me try?

2010-11-22 | 16:07:04



Nu ligger det massor av snö på marken och jag har bestämt mig för att jag gillar den i år. Hur ska jag annars kunna motivera mig till att åka längdskidor hela januari och februari liksom? Så WIIHO, snö!!!!
     Från en sak till en annan, jag är numera aktiv på en till blogg (eksperimentoj.blogspot.com) tillsammans med några andra. Där postar jag dock endast kreativa grejer, så jag kommer absolut inte överge denna! Vet inte om jag kommer posta grejerna dubbelt om jag helt slutar lägga ut dem här, det visar sig helt enkelt! Puss och kram.


Nu kör vi

2010-11-21 | 14:45:17




Jag har blivit värsta hurtbullen. Tränar typ hela tiden. Idag har jag och min fina bästis sprungit i Ursvik t.ex. Vi måste ju komma i form inför Tjejvasan i februari! Taggggade är vi. Våra mammor ska också med och jag har satt upp ett stort träningsschema på kylskåpet som vi ska följa.. Som vi förhoppningsvis kommer följa. Yeee


Per automatik

2010-11-17 | 22:45:38

Varning för djupt skit.

Det slog mig idag hur mycket man gör per automatik.
Man vaknar av väckarklockan,
häller upp sin frukost, 
äter sin frukosten,
lägger sig kanske i sängen en stund,
borstar sina tänder,
sminkar sig på det vanliga sättet,
går till bussen,
åker till skolan och löser metrokorsordet,
går på lektionerna,
har lite raster,
äter lunch,
pratar om saker man har gjort/ska göra/vill göra,
åker hem,
kanske stannar någonstans och uträttar något ärrende,
eller träffar en kompis,
eller passar barn,
eller pluggar,
eller tränar.

Man går på toaletten,
duschar,
kollar på tv,
smsar,
är inne på Facebook,
bloggar.

Man har sina bra dagar, med glädjerus och motivation,
precis som man har sina dåliga.
Man har sin ångest,
sin ilska,
sin irritation,
sin trötthet,
sin tristess.

Oavsett fortsätter man göra. Man lägger sig, vaknar, gör saker, lägger sig, vaknar, gör.

Och allt detta gör man utan att ens tänka på vad man gör. Det går liksom av sig självt. Aldrig stannar man upp och frågar sig själv varför man gör det. Eller om man skulle kunna göra det på något annat sätt.

Men IBLAND. Ibland händer något som stannar tiden. Det kan vara något man läser, en person som väcker känslor, en textrad i en låt man tycker om. Något som för en eller flera sekunder gör att man känner sig otroligt levande. Ett ögonblicks medvetande, en plötslig insikt om att man Är. Här. Just. Nu.


Shoot the whole day down

2010-11-15 | 19:04:47

Måndag igen alltså? Jag sitter här och äter halloumi medan jag skriver historia. Lyssnar samtidigt på Bullet For My Valentine, Funeral For A Friend och Escape The Fate för att tagga till inför imorgon då det är spelning som gäller! Wääää. Plan för resten av kvällen: historia, Paradise Hotel, historia, sova. Parrrty



Alla pappors dag

2010-11-14 | 22:37:30



I morse var jag och min syster exemplariska döttrar och gick upp tidigt (!) för att fixa frukost till vår kära far. Och för första gången på jag-vet-inte-hur-många år satt alla tillsammans vid matbordet och åt frukost. Resten av dagen har spenderats hos farmor och farfar med delar av släkten. Vi åt massa god mat och jag tog en två timmars tupplur. Efter middagen körde jag min familj hem och har sedan dess pluggat historia.

Imorgon är det måndag igen. Stressig, men rolig, vecka väntar. Pöz 


Find a way to take me home

2010-11-12 | 20:33:12




I don't want to be alone again.

Neeej. Så kan vi ju inte ha det. Fredagkvällen till ära har jag lagat mat (lax med röd pesto, parmesan och vitlök, mumma!), ätit mat och ska nu bege mig för att träffa fina Cornelia. Imorgon är det jobb och födelsedagsfirande som står på schemat. Weeeh.


How much time has past?

2010-11-12 | 11:42:00



Efter ett antal försök att börja med den här jävla historiauppgiften har jag äntligen kommit en liten bit, så nu unnar jag mig själv lite paus med Facebook och bloggning. Kan ni tänka er att det är fredag redan? Var det inte måndag igår? Logiken säger nej, men jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så himla snabbt. När ska man hinna leva? Jag får klura på den och komma fram till något bra. Puss och krrraaaam


When you miss someone

2010-11-09 | 20:46:17

It feels like the hole in your gum when a tooth falls out.
You can chew, you can eat, you have plenty of other teeth,
but your tongue keeps going back to that empty space,
where all the nerves are still a little raw.



Marocko

2010-11-09 | 20:32:16

Where to begin?




För att sammanfatta (jag vet hur tråkigt det är att läsa långa texter) har vi upplevt Afrika på lite olika sätt. Gått runt i städer, vandrat genom kilometerlånga marknader med stånd efter stånd av prylar som få vill ha. Vi har sett hur färgning av skinn går till och införskaffat oss två extremt nödvändiga kamelskinnspuffar.




Vi har också sett oss omkring på andra ställen i Marocko, åkt bil på smala bergsvägar längs kusten och badat i, så här års ganska kalla, Atlanten. Jag har läst två bra böcker och slappnat av ordentligt. I matväg har det mest blivit pannkakor till frukost och marockanska grytor till middag.





Har också sett häftiga miljöer och pratat franska. Vissa saker har varit jobbiga. Påträngande människor och försäljare som inte alltid förstår vad nej betyder. Avsaknaden av yoghurt så klart, hehe. Men överlag har det varit en mycket skön vecka på många sätt. Skönt att bara komma bort. Bort från plugget, kylan och den ibland lite halvtråkiga vardagen. Skönt med värme och att bara umgås med familjen för en gångs skull.


Home is where the heart is

2010-11-09 | 14:55:08




Jag är alltså precis hemkommen från Afrika. Det är skönt att vara hemma, men samtidigt hade jag inte haft något emot att stanna en vecka till. Hinna andas lite innan det var dags att åka tillbaka. Det är sjukt hur snabbt man kan anpassa sig till värme, medan man aldrig tycks vänja sig vid kyla. Sverige är kallt!

Skolan har startat mjukt. Igår började jag halv tolv och idag är jag ledig. Det gillar vi! Nu ska jag iväg och passa barn. Puss


RSS 2.0