Marocko

2010-11-09 | 20:32:16

Where to begin?
För att sammanfatta (jag vet hur tråkigt det är att läsa långa texter) har vi upplevt Afrika på lite olika sätt. Gått runt i städer, vandrat genom kilometerlånga marknader med stånd efter stånd av prylar som få vill ha. Vi har sett hur färgning av skinn går till och införskaffat oss två extremt nödvändiga kamelskinnspuffar.
Vi har också sett oss omkring på andra ställen i Marocko, åkt bil på smala bergsvägar längs kusten och badat i, så här års ganska kalla, Atlanten. Jag har läst två bra böcker och slappnat av ordentligt. I matväg har det mest blivit pannkakor till frukost och marockanska grytor till middag.

Har också sett häftiga miljöer och pratat franska. Vissa saker har varit jobbiga. Påträngande människor och försäljare som inte alltid förstår vad nej betyder. Avsaknaden av yoghurt så klart, hehe. Men överlag har det varit en mycket skön vecka på många sätt. Skönt att bara komma bort. Bort från plugget, kylan och den ibland lite halvtråkiga vardagen. Skönt med värme och att bara umgås med familjen för en gångs skull.


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, himla bra faktiskt!

2010-11-09 @ 21:25:21
URL: http://heythereanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0