Emmaboda

2010-07-27 | 00:58:59


Lånad från denna grymma fotograf.


På onsdag åker jag och mina grabbar till Emmaboda och jag börjar bli lite smått stressad och panikfylld. Vet inte riktigt varför, men jag får liksom för mig att precis allt kommer gå åt skogen. Det kommer det så klart inte göra! Vi kommer ha gaaalet kul. Men det kanske är bäst att föreställa sig det värsta, så blir man positivt överraskad. Hur som helst är nästan allt klart, jag har skrivit packlista och ska börja packa nu om jag orkar, annars imorgon. Snart är jag redo och kan tagga till ordentligt!

Har förövrigt haft en supermysig kväll hos min allra bästa vän tillsammans med henne, Cornelia, Emma, Patrik, Thomas, David och Eric. Puss på dig


I need this pain

2010-07-24 | 17:37:23
(Tredje gången jag skriver detta eftersom datorn inte riktigt vill samarbeta med mig) Idag har det känts lite som att det är höst. Ganska mysigt faktiskt, men jag har gärna sommar i några månader till. Höstdagen till ära har unnat mig själv lite shopping. Bland annat blev det en superfin klänning som jag bär just i denna stund. Jag har också fikat och catchat up med Kaggis. Nu väntar jag på att klockan ska bli sex, för då ska jag träffa Cornelia. Vi ska ut och dansaaaaa. Weeeii. Ha en bra kväll allihopa! Puss

 


Kvällsfunderingar

2010-07-23 | 22:29:20

Jag har precis kollat på Beck - Öga för öga. Varför är det så, att när man kollar på såna här filmer får man för sig att det ligger mördare och lurar överallt? Utanför dörren, under soffan, på övervåningen... Men varför skulle de egentligen dyka upp just när jag kollar på en thriller? Knaaaas. Himlen är extremt fin ikväll förresten.


Damned if I do ya

2010-07-23 | 17:05:32

Damned if I don't.

Så var arbetsveckan seglad i hamn och helgen kan börja. Höjdpunkterna blir utgång med Cornelia imorgon och bästa väns hemkomst på söndag. Jag känner psykiskt slutkörd så det ska också bli väldigt skönt att sova ut. PussssBild från i tisdags, vet inte vad parken heter dock.


Please leave your taste on my tongue

2010-07-22 | 18:47:15

Gårdagen bjöd, utöver det som ingick i min plan, även på solning och afterwork-spelkväll hos Jocke med honom, Eric, Simon och Emma. Superkul! Natten bjöd dock inte på mycket sömn... Men så kan det vara ibland. Puss


Come daylight

2010-07-21 | 11:22:31

Jag vill.
Och jag får inte,
men jag vill.                                                                                                                             Jag vill.

 


Just happy to be here

2010-07-21 | 01:43:18

Här har det ekat tomt minsann! Dels beror det på att jag har lagat mat åt små fina konfirmander i två veckor, och dels för att jag sedan jag kom hem inte har känt någon lust. Har inga bilder, för jag är på pappas dator, men här kommer mina senaste dagar:

Torsdag: Rullade in i Vällingby med bussen från Örebro, halvt död efter en förlorad natts sömn, och åkte direkt hem för att packa om och sedan sätta mig i bilen mot Småland.
Fredag/lördag: Umgänge med familjen, mys och bad med småkusinerna. Träning och SÖMN. Somnade innan nio varje kväll, vilket var extremt skönt.
Söndag: Ännu mer mys med kusinerna och tågresa med syster min.
Måndag: Jobb. Biljard och öl samt grym stadspromenad med Eric och David.
Tisdag: Jobb. Fika med bästa. Kvällen spenderades på Maltan med Eric, Patrik, Jocke, David, Thomas och Johan. Cornelia och Jeanette var även där en stund innan de var tvungna att gå hem och sova pga jobb imorgon bitti. Själv har man sovmorgon. Weeeiii.

Planen för imorgon är att träna, handla, jobba och förhoppningsvis komma i säng tidigt. Jag är fett party I know.

Nu vill jag bli snurrig av kärlek.

Och med detta säger jag godnatt. Puss på alla som förtjänar det.


RSS 2.0