Min svaga punkt

2009-04-16 | 22:28:48

Jag har en sådan otroligt svaghet för killar som på något sätt är kreativa. Och musikaliska. Bland det finaste jag vet är killar som kan spela piano. Gärna sjunga till. Eller skriva egna texter/egen musik. Det är så fantastiskt charmigt.

Det var allt jag tänkte säga.Kommentarer
Postat av: Oskar

then i now a perfect man för dig!:)

fråga jonny om en elias i min klass:D

2009-04-16 @ 22:59:39
URL: http://stockholmskillen.se
Postat av: David

jag skulle inte säga att en sekund av seende ger mig mer än alla ord, alla ljud och all musik för det har gett mig så otroligt mycket! Är jag ute i skogen och bara tittar är det fint men det kan även vara helt underbart att ligga där och blunda och lyssna på alla ljud och känna alla dofter och skapa

mig en bild som är min egen personliga! Däremot skulle inte alls skogen vara lika vacker utan alla löv som prasslar och alla fåglar som sjunger etc.visst är det många % som är synintryck men det är fortfarande bara ytan och jag tror nog att vi kommer få minst lika många intryck av hörsel och andra sinnen, det är bara synen som tar över när den används.Det finns många nackdelar med att inte kunna se, men om du är döv kan du inte heller höra just den där rösten som får dig att rysa av välbehag, höra ditt barns skratt när hon/han är lycklig eller höra någons hjärtas slag!

2009-04-16 @ 23:07:46
URL: http://tegneborg.blogg.se/
Postat av: erica

Jag saknar dig min astrid, sota du! du ar inte glomd av mig! tank att jag ska med er till dan nar jag kommer hem:) kunde inte fa en battre start pa sommaren hemma!

puss sitter och lyssnar pa halleljua a tanker nar vi sjong den i vardagsrummet i kyrkan, under kulturhelgen. Underbart!

puss

2009-04-18 @ 09:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0