Vemod

2008-06-05 | 22:37:47

Imorgon àker vi hem! Det är jättesorgligt ju. Jag kommer sakna Frankrike och familjen sà sjukt mycket. Men det ska ocksà bli skönt att komma hem ocksà, och sova i sin egen säng, även om det bara gäller för en natt. Idag har vi varit i Toulon och shoppat, jag har köpt en klänning, tvà t-shirtar och ett litet paket hallon.
Joris morfar kom och hämtade oss vid skolan sen, och vi skulle vara hos honom tills avskedsfesten började eftersom han bodde nära. Men när vi nästan är framme vid hans otroligt söta lilla hus, fràgar de om jag fryser och sedan àker vi hela vägen till där Joris familj bor, bara för att hämta min tröja. Det blev typ 40 minuters extra bilresa, sà otroligt sött!

Kvällen blev knas. Vi hade knytkalas i nàgon lokal nàgonstans, och sà länge vi var där inne fungerade allt bra. Fast sen började alla ungdomar gà ut. Lärarna sa att det var okej men det omràdet var tydligen jättefarligt för när vi hade gàtt en bit kom mànga av de franska eleverna och sa att det inte var nàgot bra ställe och att vi var tvungna att skynda oss in för annars skulle vi dö. Sà vi började vi gà mot lokalen, och när vi nästan var framme kom nàgra jävla killar med baseballträn och massa annat som springer mot oss. En av dem tar upp en sten och kastar mot mig! Men missar. Fy fan vad det var läskigt. Tvà av svenskarna var borta och alla var jätteoroliga, men som tur var hände inget och de kom tillbaka säkert. Puh.

Kommentarer
Postat av: August

Shit asså.. Fransmän är fan farliga :O

2008-06-05 @ 22:40:33
URL: http://aggish.bolgg.se
Postat av: Anna

Shiieet! Fan vad läskigt :O

2008-06-05 @ 22:47:45
URL: http://heythereanna.blogg.se/
Postat av: David

Shiieet! Men om jag ska vara ärlig så är jag inte förvånad, Taize!

2008-06-05 @ 23:14:46
URL: http://tegneborg.blogg.se/
Postat av: Cornelia

faan vad läskigt!

jag saknar dig

2008-06-05 @ 23:48:36
URL: http://neliaa.blogg.se/
Postat av: David

Det fanns typ allt där :O haha men det fanns även jätte många schyssta personer :P fast de var från sverige! NU är du hemma astrid :P

2008-06-06 @ 18:29:24
URL: http://tegneborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0