Leave it alone

2011-05-30 | 22:20:21


I've wanted this for so long.


Me too, and now we can have it.


No, I don't mean just that. I want this.


I want to be here.


I want to have everything with you. I want it all.


I want us.


This isn't supposed to be that. Why couldn't you just leave it alone?


Vi börjar om?

2011-05-29 | 22:33:56









Är det nu det tar slut?

2011-05-27 | 16:40:53



Vädergudarna verkar ha extrema humörsvängningar idag. Regnigt, molnigt, soligt, molnigt, REGNIGT, soligt och nu molnigt. Liksom, hur ska man kunna planera sitt liv när de inte kan bestämma sig? Ska man vara ute? Ska man vara inne? Osv osv. Fett jobbigt asså. Nu ska jag laga soppa och lyssna på musik. Spännande visst?

Glad fredag förresten.

Ännu en fredag

2011-05-27 | 08:48:56

Innan jag somnade igår tänkte jag att åh, om det är soligt imorgon ska jag äta frukost på balkongen. Och så vaknar man upp till det här! Vafan liksom


Quiet little voices

2011-05-27 | 00:12:27









Ikväll: Blivit nykär i oth och såld på bebisar.


Vad gör man nu?

2011-05-25 | 20:35:51

Idag avverkades sista skolarbetet, så nu är ALLT klart. Gymnasiet är färdigt (i pluggväg då) och jag bara väntar på att det ska bli åttonde juni. Snart snart snart snart. 
Frågan är vad man gör när man inte har något plugg att tänka på? Det känns så... tomt på något vis. Man ska kanske skaffa sig en rolig hobby man kan ägna tid åt. Så man inte dör av tristess liksom!

Puss och god kväll!


Säg att du ångrar dig

2011-05-23 | 21:46:46

Helgen blev oväntat en dag längre. När jag vaknade fick jag nämligen reda på att jag skulle slippa inte bara en utan två lektioner (av totalt två idag) p.g.a. omprov. Woho to that!

Så jag har chillat som tusan hela förmiddagen. Fick för mig att jag ska börja läsa böcker, så jag tog mig upp till Vällingby med mitt röda (och därmed ogillade av mig som ni säkert förstår) bibliotekskort och lånade två böcker samt ställde undan en i Bromma som jag ska hämta imorgon. Yes! Lite nerdy kanske men man måste ju tänka på ordförrådet.




Eftermiddagen spenderades med en 4-åring som försökte lura mig att dagisfröknarna säger att man får slåss och att hans mamma tycker att det är okej att säga "fuck you". Men den gubben gick inte, för så dum är jag faktiskt inte. Det var trevligt i alla fall, vi klättrade också i borgar och åt makaroner och stekt falukorv med två scouter.

Bra dag!

Och vet ni vad det bästa av allt är? Jag har FEM nya One Tree Hill-avsnitt som jag inte sett än hihiihi. Är det inte lycka så säg!

Everything was going right

2011-05-22 | 18:48:04

Åh vilken härlig dag. Och vilken härlig helg det har varit. Skönt att för en gångs skull inte jobba, kunna sova länge (jag kan sova länge nu!!) och göra saker på dagarna.
     För att göra en liten snabb sammanfattning har de senaste dagarna bjudit på mys och studsmatthoppning med en söt 6åring, firande av en fin vän och premiär av Sommar, framtidsplanering, cykling, släktkalas, konfaträff och årets första dopp!
     En bra blandning om jag får säga det själv. Har dessutom druckit massa kaffe och blivit (om möjligt) ännu mer taggad på att sluta skolan. Och på att resa. Har insett att sista minuten är sjukt billigt och definitivt något jag måste göra snarast.

Söndagspuss


Still believe you can hear me

2011-05-21 | 22:51:10

Dagen har spenderats på cykelsadeln. Och med min fina släkt!



I'll be wide awake

2011-05-20 | 02:39:15

You'll be asleep.
I can be pensive,
you can be so sure.
You'll be the poison,
you'll be the cure
.
I'm alone on the journey,
I'm alive none the less.
And when you do your very worst,
mmmm it feels the best.


Fortfarande vaken. Gör jag det jag borde? Neee. Nu har jag gått över gränsen då det känns som det inte spelar någon roll om jag går och lägger mig över huvud taget längre. Men snart så.


This feeling can't last

2011-05-20 | 01:33:08

Jag är aldrig vaken så här länge, men ikväll är jag det. Måste bli klar med en grej och känner mig allmänt otaggad på att sova... Dessutom har jag sovmorgon imorgon (ovanligt jag vet) så jag kommer ändå få sova tillräckligt länge. 

Sitter och filosoferar, lyssnar på gammal musik, syr och målar. Allt på samma gång faktiskt.
Är allmänt taggad på helgen, studenten, sommaren och läger. Önskar jag bara kunde spola förbi det andra. Fast okejdå vägen dit kan väl också vara kul. 



Shoot me

2011-05-19 | 09:19:36

Inatt drömde jag att jag blev skjuten. Det hände i trädgården och jag kände på mig redan innan att 'nu blir jag skjuten'. Försökte komma undan, men jag hann inte och blev skjuten bakifrån i ryggen, ut genom magen. Jag kände direkt jag började tömmas på blod, och det var tur att bilen, med pappa som förare, redan var på väg ut. Vi körde snabbt och plötsligt blev det natt. Precis innan jag svimmade av blodförlust frågade jag hur långt det var kvar till sjukhuset. - 9 sekunder.

När jag vaknade var klockan halv fyra.
Jag har drömt att jag blivit skjuten förut, och har hört att det betyder att man kommer bli sviken. När jag googlade på det idag fick jag även upp förklaringen "Är du försvarslös känner du dig utsatt och att andra har en starkt avvikande bild av dig än vad du själv har". Spännande..


Längtar som aldrig förr

2011-05-18 | 22:16:06

Nu känns det att studenten är nära. Jag har fått ihop en liten önskelista och ikväll provade jag min jättejättejättefina klänning (<3) tillsammans med mina nya jättejättejättefina skor och min fantastiska studentmössa. Längtar så till morgonen den 8e juni när jag får sätta på mig allt på riktigt. Iiihih.



Lite besviken faktiskt

2011-05-18 | 14:12:00

Mina cashewnötter smakar häst. Jag förstår inte och blir fett ledsen. 
På tal om något helt annat ska jag använda alla mina (obefintliga) grillkunskaper ikväll. Vi ska nämligen ha grilltävling, och jag ska leda ena laget. Otroligt spännande!


Kap Verde och Senegal

2011-05-18 | 11:28:00



Mihihihi resa bokad!
2a januari blir det 15 dagar i Afrika, woop!

Förgrömmade unge

2011-05-18 | 09:42:33

La mig sent igår för jag tänkte at jag skulle sova länge idag. Men icke! Vaknade åtta timmar efter att jag somnade, pigg som en mört. Eller, egentligen vaknade jag sex och en halv timme senare, men jag tvingade mig själv att somna.

Nu kollar jag på Emil i Lönneberga och fixar med lite plugg.
Ha en bra dag människor!




What a waste of time

2011-05-17 | 23:03:07



Men ja tack

Bara regn hos mig

2011-05-17 | 21:57:05

Hallå världen.

Idag har det varit soligt.
Och regnat.
Och varit soligt.
Och ÖSregnat.
Och åskat till och med!

Jag har fått en blomma av en av världens sötaste 6-åringar för att "vi har ju inte träffats på jättelänge!". Han hade saknat mig. Är det inte typ det sötaste ni hört? Knep definitivt förstaplatsen på finast idag.

Kärlek till er som behöver det.



Med 23 dagar kvar

2011-05-16 | 22:24:16

Har suttit här en stund och funderat på vad jag ska önska mig i studentpresent. Jag skulle vilja ha någon fin servis, koppar eller vinglas eller något, men nu har jag på allvar kollat igenom alla sidor som finns och ALLT är fult. Och inget känns rätt på något sätt.
Vad är grejen med blommiga kaffekoppar? Och hur svårt kan det vara att tillverka snygga bestick? Hur fel kan en gaffel bli liksom? Uppenbarligen jättefel.

Men okej, ALLT var väl inte fult då. Hittade några saker jag gillade.
Men hmmm... Jag vet inte

Ville dela med mig av mitt stora problem. Puss och godnatt!


Du är den enda

2011-05-16 | 10:56:49

Ledig idag då!

Igår kväll somnade jag senare än jag är van vid, delvis beroende på att jag kollade igenom en lista från OK! Magazinevärldens 50, enligt dem/deras läsare, snyggaste män. 50 skådespelare/musiker/idrottsmän/allmänt kända människor av det manliga könet och jag skojar inte när jag säger att max fyra av dem var snygga på riktigt. Antingen så är min killsmak konstig, eller så har OK! Magazines läsare otroligt skev syn på vad som är snyggt på en man.

En sak rätt fick de i alla fall, att Beckham är snygg. Jag skulle kanske inte placera honom först på min lista, men att han ser bra ut är det ingen tvekan om.



I'll be gone when the morning comes

2011-05-15 | 21:45:33

Cykelturen ja. Den började starkt med totalpunka på mammas framdäck efter 5 km. Vi fick vänta en stund på pappa som servade oss med en annan cykel och sen vi kunde fortsätta vår färd. Självklart började det regna en kvart senare. Mina glasögon immade igen och p.g.a. min cykels avsaknad av stänkskärmar blev jag dyngsur i röven och var tvungen att åka resten av vägen med en pöl i byxorna (inga misstolkningar nu). Kul start liksom!

Men annars var det nice. Escape the fate sjöng bra i mina öron, vägarna var trevliga och solen tittade till och med fram några gånger. Och det bästa av allt; avslut hos farmor och farfar med middag och rabarberpaj! + en hemresa med allsång på sommarlåtar.

Sammanfattningsvis en bra söndag.
Som blir lite bättre för att jag har sovmorgon (och eventuellt är ledig) imorgon.


Söndagsbestyr

2011-05-15 | 14:16:27

Förmiddagen har spenderats i regnet med en pigg och glad fyraåring. Det var supermys. Vi klättrade på ormar, gungade till månen och landade på mars i ett spindelnät.   
Nu ska jag och mamma cykla till farmor och farfar.
Hejdooo så länge



Jag leker bara

2011-05-14 | 23:37:00



eksperimentoj.blogspot.com


Skavsår och jobb

2011-05-14 | 19:41:18



Vässa pennor är ju kul. Dock får man ont i tummen. Syns kanske inte så bra, men den ÄR röd.
Idag har jag jobbat med David heeela dagen. Mycket trevligt om jag får säga det själv!


Purrrple

2011-05-13 | 16:57:05



Glad fredag människor!



Idag var jag ovanligt lila. För er info liksom.



Hm... vad nu?

Kanske ska skriva något mystiskt och krypterat som jag tydligen alltid gör i den här bloggen. (Känn dig pikad ****!) Hm... nah! Inte idag. Vi sparar det till en annan gång.

Värt inlägg. Hejdå fina människor (och övriga)!

Vi försöker igen

2011-05-09 | 09:13:04



Måndag, tisdag, onsdag; 20-25 grader. Feetttt. Veckan börjar med en härlig sovmorgon och kort skoldag. Och ikväll ska jag mysa med mina pojkar. Bättre blir det inte!

A line in your book

2011-05-08 | 18:29:00

Efter jobbet tog jag och mor min en riktigt härlig cykeltur, den första ordentliga i år. På hemvägen hade vi fantastisk utsikt och fick känna massa sommardofter. Gräs, sjövatten, båtar och sånt. 

Tänkte lägga upp en karta på hur vår cykelväg såg ut, men nu har jag försökt på alla tänkbara sätt och det FUNKAR INTE. Den här datorn har nämligen inte print screen (för det är en mac), och jag kan inte använda mac's print-screen-kommando (för jag är i windowsläge). Tog kort med kameran också men nu verkar den inte vilja samarbeta med datorn (eller om det helt enkelt är datorn som inte vill samarbeta med mig). Vilka problem jag har va?

Får se om det dyker upp nån bild senare.

EDIT: HÄÄÄR HAR NI KARTAN



Puss

Just wanna give it all to you

2011-05-08 | 08:49:53

Idag är det strålande sol, jag lyssnar på fransk emmabodamusik och ska strax cykla till jobbet.
Glad söndag människor!



Jag har trillat dit

2011-05-07 | 07:23:00

Igår tröttnade jag på mitt orangea hår och bestämde mig för att göra något åt saken! Vilken färg det blev får den som lever se. Gårdagen i övrigt var först jättestressig och sen jätteskön.

Nu blir det hundpromenad följt av jobb. WOHO



After dreaming of you

2011-05-05 | 08:07:35

God morgon!
Jag har absolut ingenting att säga så jag ska bara önska er en bra dag.
Puss till alla som förtjänar det



Början på något nytt

2011-05-04 | 20:34:52

Här sitter jag och kollar på film fast jag borde plugga.
Har haft en himla mysig eftermiddag.
Nu är jag sjukt trött och ska banne mig joina sängen på direkten.
Trots att jag börjar 12.30 imorgon.
Gör ju ändå ingen nytta vaken liksom.



It's only my heart

2011-05-02 | 15:05:46

Usch vad det vart kallt helt plötsligt. Det gillar vi INTE
Idag har jag haft naturprov, och nu är hela kursen (i princip) avklarad woho! Har även betat av några till saker på min alldeles för långa att-göra-lista.
Det firar vi med skiva ikväll!


Favorit i repris

2011-05-02 | 08:53:11












Nu är Emmaboda helt bokat woho!


Tre saker jag ogillar

2011-05-01 | 15:46:48

Här kommer en liten lista på saker jag verkligen inte gillar.... För er som är intresserade liksom:

Ojämna saker. Nu kommer jag låta som en sjuk människa med tvångssyndrom, men jag hatar det mesta som saknar jämnvikt. Udda nummer är nästan värst, speciellt när de anger ljudvolym. Typ 17, eller 53.... Och vad är grejen med att Annas pepparkakor har 9 blad? Så himla onödigt.

Ketchup. Kan vara det vidrigaste människan skapat. Fattar inte hur någon frivilligt kan vilja förstöra sin mat med skiten. Och att det är så många förtappade själar som tycker om det övergår mitt förstånd. För det första är tomat inte speciellt gott, men att sedan mosa den och blanda med socker och salt. Ryser bara jag tänker på det.



När en frukostkomponent saknas. Kan totalförstöra en hel dag. Det som måste finnas när jag vaknar är yoghurt, russin och/eller torkade tranbär/blåbär, frysta hallon, allbranflingor, rågform (världens godaste och saftigaste bröd!), bregott och rökt kalkon. Okej, jag kan kanske leva med att det inte finns några hallon, eller att russinen är slut, men saknas det yoghurt eller kalkon kan jag bli på extremt dåligt humör. Jag vet att det är jättefjantigt, men frukost är heligt!


Vintern rasat ut

2011-05-01 | 08:07:18




Då var det maj då!
Mitt valborgsfirande var mycket trevligt. Spenderade kvällen med världens i särklass bästa vänner. Idag började dagen som den gjorde igår, med en springtur för att hämta min cykel. Denna gången hade jag vantar woho!

Nu blir det jobb!
Glad första maj peops

RSS 2.0