Barfota fötter genom hela stan

2011-06-30 | 16:20:47



Nattlig promenad hem med bästa David och Thomas.

Åh vad underbart det är med sol. Har inte utnyttjat den till fullo (blir ju ändå inte brun), men att den bara ÄR där gör så himla mycket med humöret. Idag har jag sprungit runt och tvättat, städat, rensat. Tog en välförtjänt kopp kaffe på balkongen innan jag fortsatte med fixandet. Har en lååång att-göra-lista som ska betas av och har kommit en bra bit på vägen!

Tjoho!

Idag fyller förresten världens finaste lillasyster 17 år. Wiho och grattis till henne!

Bara för i kväll

2011-06-29 | 17:54:19



Efter två veckor i Jämtland är jag nu hemma i soliga Stockholm. Det är extremt skönt att kunna sova ut, bestämma själv över dagsupplägget och att inte behöva umgås med samma människor 24 timmar om dygnet. Men samtidigt lite jobbigt. Här hemma finns det så mycket som måste, borde göras. Listorna blir bara längre och jag känner stressen och paniken stiga trots att jag är ledig och har all tid i världen. Blä

Idag har jag bara njutit. Sovit ut, packat upp, tränat, shoppat och fixat. Ikväll blir det film och nattbad. Wehoo

Jag har ingen kontroll

2011-06-13 | 13:37:00



Haha den här bilden är ju bara för rolig... taggad cheeey

Cornelia

2011-06-13 | 10:33:18



Igår fyllde den här fina tjejen 19. Hon är ganska så jättebra faktiskt.


Högt i det blå

2011-06-12 | 15:37:26




Nämen åh nu blev det ju bra väder. Himla trevligt om jag får uttrycka min åsikt (och det får jag ju faktiskt eftersom det är min blogg)! Dock kommer det förstöra min produktivitet helt för nu vill jag bara sitta på balkongen resten av dagen. Puss och kram på er

Vändpunkten

2011-06-12 | 10:47:38

Har varit fantastiskt produktiv i cirka två och en halv timme nu.

Har tvättat (som jag sa att jag skulle göra!),
packat (som jag sa att jag skulle göra!)
och fixat lite annat (som jag sa att jag skulle göra!) bland annat gjort lite bankärenden (oj vad jag känner mig vuxen nu), laddat ner musik och skrivit presentlista.

Tänk om det har vänt nu! Tänk om jag från och med nu faktiskt gör sakerna som står på mina att-göra-listor!? Okej, nej, jag har inte städat än..... men det kommer också ska ni se! Tjoho

Nu ska jag snart träffa min fina Anna!


Min fiiiina ring


Någon annan nu

2011-06-12 | 08:09:00


Brev från mig själv i början av gymnasiet. Skrev om studenten och vad jag önskade att jag hade uppnått tills dess. Sjukt att jag är här nu.


Idag verkar inte vädret bli toppenbra. Liiite tråkigt men ändå rätt bra för då kan jag med gott samvete vara inne och göra allt jag borde göra. Det vill säga tvätta, packa, städa och fixa lite annat. Ska också klämma in en fika, en promenad och ett firande av världens finaste Cornelia.


Låt mig vara kvar

2011-06-11 | 20:58:27



Yeah! 2 av 4 lopp på tjejklassikern avklarade. Jag och mamma var fett grymma idag, trots att vi hade ont lite här och var. Vädret var perfekt. Molnigt men regnfritt, inte för varmt och inte för kallt. Och det var inte så farligt jobbigt faktiskt!

It'll be easier together

2011-06-11 | 05:43:51

God morgon! Jag har varit vaken sen fyra och nu sitter vi i bilen och taggar till med musik på högsta volym och solen i ögonen. Blir ingen bild eftersom jag bloggar från mobilen och inte fattar hur man gör. Men önska mig lycka till!!!

Märker du hur fort det går?

2011-06-10 | 20:05:37

Hur tidigt får man lägga sig? Nu har jag velat sova i en dryg timme ungefär, men det kändes ju faktiskt inte helt okej att lägga sig klockan sju.... men nu är den visst över åtta, efter detta blir det jävlar sängen.



De två senaste dagarna har bara varit jättekonstiga. Jag har flytit runt i någon slags dimma, vet liksom varken var jag är eller vart jag ska. Tomt har det känts. Jättetomt och konstigt, men ändå skönt på något sätt. Aa, jag vet inte, knaaas är vad det är.

Tillbaka till det innan. Vad som gör det ännu mer okej att jag lägger mig om fem minuter är att jag ska upp vid fyra imorgon bitti. Vi ska nämligen fara till Motala för jag och mamma ska cykla Tjejvättern. Känns som jag är i form för det..... eller? Har fortfarande ont överallt; i fötterna, benen, magen, axlarna, revbenen och nacken. Men det ska nog gå ändå! TJOHO och godnatt!

 


Det är okej att spåra ur

2011-06-09 | 22:43:46




Gårdagen var det sjukaste dygnet jag någonsin varit med om. Har aldrig varit så glad, taggad och full av energi som jag var från halv sex igår morse och framåt. Aldrig skrikit så mycket och så konstant, varit mer rastlös under en avslutning eller sprutat så mycket öl. Aldrig varit så lycklig som jag var igår. Det kändes, och känns fortfarande, overkligt att jag har tagit studenten, klarat gymnasiet, men det haaaar jag!!! Med bravur(är det ett ord?)!! Tack till familjen och alla släktningar/vänner som gjorde dagen oförglömlig, vad jag tycker om er! <3
 

 

Idag vaknade jag med trevliga överraskningar på höfterna, knäna och ena armbågen. Blåmärken! Trevliga minnesmärken från min fantastiska dag och kväll. Utöver det strejkar min hals och jag har ont i heeela kroppen. Världens träningsvärk i benen, ont i ryggen och öm överallt. Men lätt värt!


Du snurrar min värld

2011-06-06 | 00:57:50



Ikväll har jag kollat upp lite flyg och hotell med Corriborri och Mallipalli. Jonniboi fick också vara med på ett hörn, men han får inte följa med och resa hihih. Girlz only! Det ser himla lovande ut ska jag säga! Och nu är jag, om möjligt, ännu mer taggad på allt än vad jag var tidigare idag. Hohoho godnatt på er!

Mellan dig och mig

2011-06-05 | 15:40:56

Här har det varit tyst hoho. På hela sex dagar har det varit tyst. Får skylla på att jag har massa annat för mig! Dessutom är det fiiint väder så jag försöker inte sitta inne.
Vet ni en sak?
Vill ni veta? Vill ni?
...... ba dam dam dam...
................................
..............................
.........................
....................
........
......
...
Om TRE ynka dagar tar jag studenten! Kan ni fatta? Det kan inte jag!
Men jag är taggad. På det, och på allt annat. Taggad på sommaren och saker som ska hända. Är till och med lite taggad på tjejvättern (lördag!!!!) och vansbrosimningen om cirkus en månad. Taggad på hösten, på att resa och se annat. Kollar flygbiljetter till två på natten och drömmer mig bort lite. Vill bo på skithotell och gå gå gå hela hela tiden. Äta crepes under Eiffeltornet och dricka sangria på Barceloneta. Taggad på att läsa engelska C också woooh!!

Stockholm är också fint! (tagen från tunnelbanan i torsdags kväll)



RSS 2.0