Elliot

2008-06-30 | 22:13:33

Nu har jag äntligen fått min dator. Namnet Elliot fick den. Alla säger att jag kommer tröttna på designen men jag tycker den är jättesnygg. Och om jag nu tröttnar får jag väl stå ut med den ändå..


Igår och idag

2008-06-30 | 14:08:51

Igår kväll var jag hos Eric med Malin och Cornelia, och där var även Karin, Staffan och Jocke. Vi kollade på EM-finalen (GRATTIS SPANIEN!) och Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop. Fast jag deckade någon gång i mitten av filmen eftersom jag bara sov en kvart natten innan. Sedan gick jag, Malin och Cornelia hem till Malin och somnade direkt.

Idag har jag inte gjort mycket. Har lagt upp massa bilder på bilddagboken och tvättat lite. Nu ska jag alldeles strax packa min väska till Blekinge, dit vi åker imorgon. Sedan ska jag till Vällingby för att köpa en dator. Wiho!


IDAG FYLLER MIN SYSTER 14 ÅR
! Sedan bjuder jag på lite bilder från igår



 



En och en halv födelsedag

2008-06-29 | 17:31:20

Idag låtsades alla att det var min systers födelsedag fast det inte är förrän imorgon. Vi sjöng för henne på morgonen, hon fick alla sina presenter (förutom den från mig) och så hade vi kalas. Födelsedagen blev "flyttat" för att ingen hade tid imorgon. Vad är det liksom? Annars har jag idag sagt hejdå till kilisarna och träffat min älskade bästis. EMMA! När är du i Halmstad?


Dessutom.. fyller den här snyggingen 16 år idag! GRATTIS


Lite reklam

2008-06-29 | 12:25:27


Natt, fast morgon..

2008-06-29 | 06:21:56

..för jag har inte gått och lagt mig än, och klockan är 06.21. Tänkte faktiskt inte sova något alls, eftersom jag och Malin (som somnade i min soffa) ska ta bussen 08.07 till Vällingby för att säga hejdå till de som ska till Kil. Idag, eller igår, kollade jag på film med Cornelia, Danne, Malin och Thomas. Det var väldigt trevligt. Har blivit en del nattliga promenader on top of that. Bland annat kollade jag och Malin på soluppgången tillsammans med Mathias



Minnen

2008-06-28 | 01:58:59

Jag, Cornelia, Malin och Anna kollade på lägerfilmen från Kilsbergsgården 2007. Jag saknar det verkligen enormt mycket. Extra jobbigt har de varit de två senaste veckorna eftersom jag har varit på ett nästan likadant läger men ändå inte ens i närheten av samma. Kil var perfekt. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka det.

  

Home Sweet Home

2008-06-27 | 21:42:40

Åh vad skönt att vara hemma säger jag bara! Har varit med om två veckor med helt underbara människor, men det finns många som jag har saknat otroligt mycket här hemma. Några av dem har jag redan träffat, några ska jag träffa de närmsta dagarna och några är tyvärr inte hemma. Nu ska jag träffa Anna. Och sen ska jag och några kilisar kolla på kilfilmen. Bloggar mer sen!

PUSS

Pussssss

2008-06-13 | 03:33:56

Trevlig natt skulle jag vilja säga! Klockan är halv fyra ungefär och jag tror inte att det är någon idé att jag går och lägger mig över huvud taget. Bara jag kommer på saker att göra hela tiden så jag inte somnar, för det har varit nära att jag har gjort det några gånger nu. Imorgon åker jag till Danielsgården, och där kommer det inte bli mycket bloggning. Men jag kommer tillbaka! Ha det bäst


Sorgligt

2008-06-12 | 22:36:50

Har precis lämnat Vinstagårdsskolan och kommer aldrig komma tillbaka dit som elev på skolan. Lite sorgligt är det. Så himla typiskt att allt alltid känns som bäst när det måste ta slut. Nu måste jag verkligen turbopacka om jag vill sova något i natt. Klockan är halv elva, jag ska vara i vällingby 07.30 imorgon med packning för två veckor. Jag har inte ens börjat.

Klockan 00.37

2008-06-12 | 00:37:16

Jag håller på och fixar med en liten överraskning till en väldigt nära vän till mig hihi, det är därför jag inte sover. Och jag har inte packat något.


Onsdag

2008-06-11 | 23:47:30

Jag har fem plåster på armarna, fyra på höger och ett på vänster. Fem gånger stack hon mig med sina jävla nålar. Tre gånger grävde hon runt efter en ådra att ta blod ifrån, men de var för tunna allihopa. Två vaccinationer. Jag har aldrig varit rädd för sprutor men jag börjar nästan bli det. Har tagit hur många som helst bara det här halvåret. Och sen måste jag dricka Ducoral också. Blä.

Idag har jag hur som helst haft fullt upp, så jag har faktiskt inte gått runt och tänkt på sprutor hela tiden. På morgonen fixade jag med lite olika saker, satte på en tvätt till exempel. Vi var i skolan i ungefär en timme för att städa ur skåp, lämna in böcker m.m. Sedan hann jag åka till Vällingby, gå in i en skoaffär och gå tillbaka till tunnelbanan för att åka till Hötorget och vaccinera mig. Kom försent till ledarträffen, men det gjorde inte så mycket. Vi packade till lägret och pratade igenom de två veckorna vi ska vara borta. Efter det köpte jag nödvändigheter till avslutningsmiddagen imorgon + annat och hann hem och byta om samt äta innan pappa skjutsade mig till Davids match. Kom hem vid halv elva.


.. vill jag ha just nu

Lite morgonmusik

2008-06-11 | 08:55:02

Kiss Yourself Goodbye - The All-American Rejects



Jag älskar hans falsettI've done wrong, I've been gone
Jag älskar i allmänhet killars falsett, hihi.

Hemma (igen)

2008-06-10 | 23:45:24

Hemma, och nu stannar jag betydligt längre än förra gången, hela onsdag och torsdag, åker sen på fredag morgon. Det innebär att jag måste tvätta, tvätta, tvätta och fixa massor med andra saker. Hade tänkt att jag skulle få någon tid till det imorgon men just nu ser det rätt tjockt ut. Tjock (med någon annan stavning) betyder mycket på turkiska förresten. Det visste ni inte, va?

Nu ska jag sova. Woho till Sveriges 2-0 får jag inte glömma. Sov gott världen.

Update

2008-06-09 | 10:18:09

Internet funkar bara i mitt rum hihi. Men turkarna har typ förbjudit YouTube och det suuuger. Om jag ska klara mig utan YouTube i ett halvår vet jag inte vad jag tar mig till. Jag längtar hem skitmycket, men när jag väl kommer hem ska jag ändå åka tre dagar senare. Det börjar bli lite jobbigt att flyga runt så här.. Idag ska vi till stranden, vi  får se hur länge vädret håller. Imorgon ska jag och Anna ta ett engelskatest för att de ska kunna placera in oss i en lämplig klass. Det är verkligen på riktigt nu.

Sen saknar jag One Tree Hill, det var hur länge som helst sen jag kollade på det. 



Äntligen

2008-06-08 | 21:54:11

Woho! Jag har hittat ett trådlöst nätverk, men jag vet inte hur länge det kommer vara tillgängligt. Annars har vi inte haft något internet. Idag har vi legat på stranden tills det blev för molnigt, sen nu på kvällen grillade vi hos en svensk tjej. Som tur var så var det inte bara vuxna där, utan vi fick umgås med lite normala svenska ungdomar också. En av killarna, ska vi gå på samma skola som sen, så det känns skönt att vi kommer känna någon där. Jag gillar inte vår lägenhet så jättemycket, men jag och syster jobbar på att försöka få oss att flytta lite närmare skolan.

Hoppas allt är bra hemma!

Hem och vända

2008-06-07 | 00:50:50

Jag går under av trötthet och klockan är bara halv ett. Egentligen är det kanske ganska mycket, men så här trött tror jag aldrig att jag har varit på en fredagskväll. Har hunnit med att träffa Cornelia, Danne, David, Thomas och August. Det var precis lika bra som det alltid är, om inte bättre för att det var så länge sen vi sågs. Sen har jag också precis packat klart och tvättat bort mitt smink + borstat tänderna, så nu är det sängen som gäller. Jag hoppas att jag kan blogga i Turkiet! Annars är jag tillbaka på onsdag.



Hemma!

2008-06-06 | 20:11:13

Nu är jag äntligen hemma och jag är jätteovan vid det svenska tangentbordet! Men det är skönt att vara hemma, även om avskedet var väldigt tårfylld. Inte för min del, men för många andra. Hinner dock inte vara hemma så mycket, för imorgon vid åtta på morgonen åker vi till Turkiet. Ikväll ska jag hinna packa och träffa några av dem som jag har saknat mest (fast inte min älskade Bitt som är i Blekinge över helgen).




Vemod

2008-06-05 | 22:37:47

Imorgon àker vi hem! Det är jättesorgligt ju. Jag kommer sakna Frankrike och familjen sà sjukt mycket. Men det ska ocksà bli skönt att komma hem ocksà, och sova i sin egen säng, även om det bara gäller för en natt. Idag har vi varit i Toulon och shoppat, jag har köpt en klänning, tvà t-shirtar och ett litet paket hallon.
Joris morfar kom och hämtade oss vid skolan sen, och vi skulle vara hos honom tills avskedsfesten började eftersom han bodde nära. Men när vi nästan är framme vid hans otroligt söta lilla hus, fràgar de om jag fryser och sedan àker vi hela vägen till där Joris familj bor, bara för att hämta min tröja. Det blev typ 40 minuters extra bilresa, sà otroligt sött!

Kvällen blev knas. Vi hade knytkalas i nàgon lokal nàgonstans, och sà länge vi var där inne fungerade allt bra. Fast sen började alla ungdomar gà ut. Lärarna sa att det var okej men det omràdet var tydligen jättefarligt för när vi hade gàtt en bit kom mànga av de franska eleverna och sa att det inte var nàgot bra ställe och att vi var tvungna att skynda oss in för annars skulle vi dö. Sà vi började vi gà mot lokalen, och när vi nästan var framme kom nàgra jävla killar med baseballträn och massa annat som springer mot oss. En av dem tar upp en sten och kastar mot mig! Men missar. Fy fan vad det var läskigt. Tvà av svenskarna var borta och alla var jätteoroliga, men som tur var hände inget och de kom tillbaka säkert. Puh.

Schtekig dag

2008-06-04 | 23:17:21

Jag blir verkligen tröttare och tröttare för varje dag som gàr. Vi hàller igàng hela tiden! Idag àkte vi svenskar till en strand ganska nära Hyères. Det var riktigt schtekigt. Sen fanns det massa snygga fransmän som jag, Carro och Vilma spelade volleyboll med. Jag badade ocksà, fast vattnet var ganska kallt.

Pà kvällen har vi varit hos -jagskainteensförsökastavahansnamn- och ätit mat och haft det ganska trevligt. Men jag blir sà jävla irriterad pà vissa svenskar som verkligen sviker förtroendet som vi har fàtt, de klagar och är otrevliga och jag är bara sà trött pà deras sätt. Doriac berättade att fransmän tror att alla svenska tjejer är sà. De ger oss verkligen en bra etikett. Ehum.

Tidsfördriv

2008-06-03 | 23:54:44

Rammos redit, jeh! Jeh! Rammos redit
Eg gim nid regnuh, eg gim nid dnah
Haahaahaaa
Eg gim tlla ud lliv, hco tlla ud naaaak
Rammos redit, jeh! Jeh! Rammos redit
Ralläl tom rappäl, àvt naträjh i dnarb
Haahaahaaa
Mos reg rammos redit, llit nnarav

Beachen

2008-06-03 | 23:28:23

Idag har alla svenskar legat och pressat i solen pà ön Porquerolles (tror jag att det stavas). Vädret har varit sà himla härligt och imorgon blir det en dag till pà stranden. Jag ska bli brun, jag ska bli brun, jag ska bli brun! Har fàtt träffa Joris morfar idag ocksà, han var lika trevlig som resten av familjen. Pà kvällen var vi nàgra stycken hos Chris, badade och spelade biljard/flipperspel.

Är allt bra hemma i la Suède?

Allt blir bara bättre

2008-06-02 | 22:06:54

Det fàr bli ett kort inlägg för jag är sà himla trött och màste sova! Idag har vi basökt partystaden; Saint Tropez. Det var riktigt najs men jag hade förväntat mig mer efter allas tjat om hur häftig staden var, och hur man verkligen var tvungen att se den. Dyrt var det, men jag köpte ändà en I love Saint Tropez t-shirt.

Kvällen har spenderats hos Charlotte (en av de franska tjejerna) med pizza, trevligt sällskap och skräckfilm dubbad pà franska med fransk text. Vi svenskar förstod inte mycket av handlingen, men hur mycket màste man förstà av en skräckfilm för att den ska bli läskig egentligen?

Sen lyser solen ocksà. Imorgon blir det schteeeek.

Godnatt

Söndag kväll

2008-06-01 | 21:31:35

Joris pappa är verkligen en GUD pà att laga mat! Ikväll àt vi den godaste lasagnen jag nàgonsin smakat. De är sà himla snälla och söta allhopa. Nu ska jag joina dem i vardagsrummet, What Women Want (Vad Kvinnor Vill Ha) gàr pà tv.. fast dubbad sàklart.

Uppdatering

2008-06-01 | 19:32:19

Det är molnigt utanför mitt fönster, buhu. Vi har haft födelsedagsfika idag, Joris mamma fyller 41! Lite släktingar kom hit och vi àt mumsig efterrätt. Resten av eftermiddagen spenderades med Joris, hans kusin Lea (tror jag att hon hette) och hennes tvà kompisar. De hade skitbra musiksmak allihopa (vilket annars är ganska ovanligt här).
Imorgon blir det Saint Tropez. Wiho!

Fransk söndag

2008-06-01 | 15:58:11

Dagen har varit ganska fransk om man säger sà. Moi och familjen àkte in till stan och satte oss pà ett café. Sen kom massa människor och satte sig med oss. Verkligen alla dricker pà förmiddagen! Själv tackade jag nej till det och drack juice istället. En tant ~93 joinade oss ett tag och förklarade väldigt tydligt för mig att hennes bröst och hennes rumpa var äkta. Det bästa med fikat, eller vad man ska kalla det, var att en av deras kompisar kunde engelska. Franskan har varit ett ganska stor problem màste jag erkänna.

Vid lunchen fick vi sällskap av en kille och en tjej som vi fikade med. Efter det àt vi baguett (stavning) och ost. Typiskt fanskt!

Solen lyser bakom ett tunt tunt lager med moln och jag har kindpussat alla i hela världen känns det som.

Nattbloggning

2008-06-01 | 00:36:59

Har precis kommit hem fràn poolpartyt, som var gryyymt kul. Nästan alla hamnade i poolen med kläderna pà. Synd bara att jag var tvungen att àka hem när det var som roligast. Nu ska jag lägga mig och jag kommer sova sà himla gott. Hela mitt ansikte luktar kolasnören, som deras tvàl. Yummie! Tack för en härlig kväll, speciellt Carro och Vilma

BONNE NUIT

RSS 2.0